Videofon digital Motorola Connect MBP853 + Wi-Fi pret si specificatii

       Acum cei mici poti fi urmariti de la distanta de catre parintii si bunici deoarece videofonul digital Motorola Connect MBP853 + Wi-Fi este un nou dispozitiv revolutionar capabil sa transmita imagini in timp real din camera copilului direct pe token-ul Motorola care face parte din acelas pachet. Imaginile sunt de cea mai buna calitate, surprinse la o rezolutie foarte buna si sunt transmise si in format color. 

       Beneficiază şi tu de cel mai performant sistem de supraveghere DUAL, care te ajută să afli în orice moment ce face copilul tău, chiar daca eşti la birou sau eşti plecat din ţară. Functioneaza in acelasi timp si pe alt dispozitiv mobil, telefon sau tableta cu sistem de operare astfel ca tu si alte persoane de interes sa aiba acces mereu la informatii vizuale si audio in ceea ce priveste camera copilului. Tot ce trebuie să faci este să instalezi gratuit aplicaţia specială Hubble pe dispozitiv si astfel vei putea controla funcţia de rotire, zoom şi vei putea verifica temperatura din cameră.

       Acesta este dotat cu un microfon cu înaltă sensibilitate care captează şi transmite cu acurateţe orice sunet din camera copilului. Sistemul de comunicare audio bi-direcţional, tip walkie-talkie permite comunicarea între unitatea copilului şi unitatea parentală (fie cea de acasă, de la nivelul display-ului), cât şi cea mobilă (când folosim display-ul dispozitivului).

      Camera WiFi HD te avertizează imediat ce detectează orice mişcare în camera copilului. Imaginile captate pot fi înregistrate pe memoria smartphone-ului, tabletei sau laptopului, iar cel mai important lucru este că toate înregistrările pot fi văzute doar de membrii familiei cărora le daţi acces.

      In memoria dispozitivului de gasesc si 5 cantece de leagăn preînregistrate pe care le poţi activa de la distanţă pentru a-l linisti atunci este agitat.

Recomandare:

        Un produs excelent care da rezultate inca din prima zi, perfect pentru parintii stresati de cei mici: Verifica oferta pret


        Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus

Videofon digital Motorola Connect MBP853 + Wi-Fi