Ventilator Adler AD 7303 pret si specificatii tehnice

  • de

       Daca caldura si gradele din termometru iti fac probleme atunci e cazul sa achizitionezi un ventilator performant si anume modelul Adler AD 7303. O varianta inspirata de ventilator de birou este modelul de aparat Adler AD 7303 care este un produs cu portabilitate extinsa recomandat celor care lucreaza in conditii lipsite de aer conditionat, deoarece constituie o varianta in miniatura a celui cu picior. Constructiv aparatul inglobeaza elicea si motorul, alaturi de un suport pe care sunt plasate actionarile, ce permit plasarea pe suprafete orizontale, fara tija de sprijin.

       In timpul functionari elicea executa miscari oscilatori putanduse manual opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte.

       Are o putere de 45 W si se conecteaza direct la reteaua electrica. Panoul de comanda are un buton de oprit/pornit si alte trei butoane cu ajutorul carora poti seta viteza de functionare. Pentru a nu deranja acesta este dotat si cu functie oscilanta. Nivelul de zgomit se incadreaza in limitele normale ~ 42 dB.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa faca fata cu brio vremii neprielnice si care sa te racoreasca: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Ventilator Adler AD 7303, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *