Laptop ASUS P2520LJ-XO0285D pret si specificatii tehnice

         Laptop-ul ASUS P2520LJ-XO0285D este o alegere interesanta daca doresti sa achizitionezi in perioada aceasta un dispozitiv portabil business, echilibrat din toate punctele de vedere, cu un raport calitate pret peste medie. Beneficiaza de un design ergonomic si este construit din materiale de calitate ce implica aluminiu si plastic.

         Finisajul mat al ecranului previne reflexiile nedorite si reduce gradul de oboseala al ochilor. Balamalele de sustinere ecran de unitatea principala sunt destul de tepene si permit asezarea ecranului in pozitia dorita sub un unghi de pana la 170 de grade.

         Tastatura bine definita la nivelul tastelor ofera un spatiu suficient de mare intre butoane, fiind astfel un instrument perfect pe care il vei folosi la tehnoredactare sau in alte operatiuni mai complexe. TouchPad-ul de dimensiuni generoase vine cu suport multi-touch si este foarte precis in toate activitatile pe care le vei intreprinde. 

         Ecranul de dimensiune 15.6 inchi beneficiaza de caracteristica speciala anti-reflexie, foarte utila atunci cand esti nevoit sa lucrezi la el pentru un timp indelungat. Puterea de lucru este data de urmatoarele componente instalate pe el:

– procesor Intel Core i5 5200U – tactat la frecventa 2.2 Ghz

– frecventa poate urca pana la 2.7 Ghz in modul Turbo Boost

– memorie RAM 4 Gb (upgradabila la 16 Gb)

– spatiu stocare pe HDD 500 Gb

– placa video dedicata Nvidia GeForce 920M

       Placa video dedicata de la Nvidia cu un share de memorie de 2 Gb te va ajuta sa rulezi jocurile preferate in stilul caracteristic Nvidia oferind resursele video necesare rularii in bune conditii de fps. Prezenta placii video va putea fi remarcata si in cazul vizionarii filmelor si serialelor avand rezolutii Full HD, oferind un plus de fluiditate imaginii si trasferului de informatie dintre cadre.

       In ceea ce priveste partea de conectivitate, notebook-ul este echipat cu o interfata USB 3.0 ultrarapida de ultima generatie care va asigura un transfer rapid de date. Functia de USB Charger iti da posibilitatea de a incarca alte dispozitive (tableta/telefon) rapid direct de la laptop. Alte porturi disponibile pentru acest model: 1 port HDMI, 3 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0, iesire video analogica VGA, wireless, bluetooth, camera web, cititor card etc. Sistemul de operare inclus este Windows 10 pe 64 de biti.

      ASUS P2520LJ-XO0285D va fi un dispozitiv pe care il vei purta cu usurinta dupa tine de fiecare data cand vei avea nevoie de el, acesta cantarind aproximativ 2.4 Kg, iar bateria de 4 celule care ii va oferi o autonomie de pana la 6 ore.

Recomandare:

      Laptopul ASUS P2520LJ-XO0285D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta in utilizare: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus