Televizor LED UTOK U24HD2A pret si specificatii tehnice

        UTOK U24HD2A este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor ieftin, de dimensiune 61 cm, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Poate fi montat foarte usor si pe un suport tv pentru perete deoarece nu cantareste nici foarte mult, aproximativ 2.42 Kg avand un consum energetic de 35 W. 

        Arata bine si din punct de vedere al aspectului, cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat. Este subtire iar un ecran este pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia. In plus, sistemul audio integrat stereo de putere 6 W beneficiaza de rezonanta si profunzime de inalta calitate, oferindu-ti o solutie simpla si eleganta nevoii unei experiente acustice complete.  

        Suporta rezolutii HD fiind capabil sa redea imagini la rezolutii 1366 x 768 pixeli cu o luminozitate de 180 cd si un contrast nativ de 1000:1 avand un timp de raspuns de 14 ms. Unghiul de vizibilitate este deasemenea unul foarte bun de pana la 178 de grade.

       Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu 1 port HDMI, o intrare USB 2.0, Scart si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor.

       Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporat va face posibila chiar si redarea fisierelor video prin simpla conectare a unui stick sau HDD extern la un port USB.   

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici