Congelator Indesit UIAA 12 pret si specificatii tehnice

          Congelatorul Indesit UIAA 12 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun in magazinele de specialitate. Arata bine si la exterior lucru impus de materialele de buna calitate din care este realizata avand un aspect ce urmeaza mai degraba liniile clasice in care culoarea alba este predominanta.

         Indesit UIAA 12 este un congelator spatios perfect pentru a depozita o multitudine de alimente de diferite dimensiuni mari sau mai mici. Sistemul de racire este unul automat la fel si cel de dezghetare, stratul de gheata de la interior fiind astfel cu mult diminuat.

         Este un dispoziv destul de spatios, de capacitate 235 litri, care nu consuma nici foarte mult fiind incadrat in clasa de consum superioara A+ cu un consum estimat anual de 281 kWh. Functia super-congelare poate fi utilizata pentru a activa o functie speciala care reduce temperatura la cea mai scazuta valoare, pentru o perioada scurta de timp. Aceasta este utilizata pentru a accelera procesul de congelare a alimentelor proaspete, pastrand astfel proprietatile si calitatile acestora. Imediat ce alimentele s-au congelat, puteti programa temperatura la nivel normal, apasand din nou butonul. In cazul in care se intampla sa uitati, congelatorul va reveni automat la temperatura ideala, dupa o perioada scurta de timp.

        Spatiul din interior este organizat pe 7 compartimente unde puteti depozita cu usurinta alimentele dorite avand o eficienta de congelare de aproximativ 14 Kg la 24 de ore. In compartimentul din partea superioara denumit sugestiv „Super Freezing Box” veti beneficia de o eficienta de congelare foarte rapida datorita temperaturii mult mai scazute.

       De retinut este si faptul ca acesta are o autonomie de pana la 20 ore pana se dezgheata total in cazul unei pene de curent. Deasemenea este si silentios avand un nivel al zgomotului de aproximativ 44 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici