Aparat multifunctional fitness HouseFit DH 8171 pret si specificatii tehnice

       Daca pana acum te-ai intrebat care este cel mai eficient mod de a pune in valoarea toata musculatura corpului raspunsul este simplu deoarece aparatul multifunctional fitness HouseFit DH 8171 este solutia ideala in acest caz. Un dispozitiv performant dotat cu mai multe zone de lucru care iti va pune in valoare zona musculara a corpului. Exercitiul progresiv executat zilnic va fi vizibil inca de la primele saptamani de lucru intens. 

       Antrenamentele devin astfel mult mai interesante iar atunci cand obosesti sau te plictisesti poti schimba rapid zona de lucru alternand cu alte exercitii. In functie de conditia fizica poti varia dificultatea exercitiilor adaugand progresiv greutati: placi acoperite cu strat de vinil toate cantarind 45 Kg.  

      Arata bine si ca design, aceasta fiind construita din materiale de foarte buna calitate rezistente ce suporta o masa corporala de pana la 110 de Kg.   Zona de scaun este una foarte confortabila avand un spatar ce poate fi reglat pe dimensiunea spatelui intr-o pozitie cat mai confortabila.

     In partea inferioara aceasta statie de antrenament complexa este insotita si de un suport special pentru antrenamentele pentru picioare cu doua zone din burete si mansoane din cauciuc ce vor asigura un confort deplin. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat