Cuptor incorporabil rustic Zanussi ZOB33701PR pret si specificatii tehnice

          Daca esti pasionat cu adevarat de arta gatitului e timpul sa treci la un alt nivel si anume acela al bucatarului iscusit cu noul cuptor incorporabil Zanussi ZOB33701PR. Cu noua interfata usor de folosit si functiile si tehnologiile de ultima generatie face ca pana si cel mai neindemanatic bucatar sa se descurce de minune. Pur si simplu setezi programul potrivit si totul este gata in cel mai scurt timp. 

          Designul este unul ce va impresiona din prima, dand o nota de originalitate bucatariei tale prin aspectul sau rustic ce il face pe acesta sa para mai degraba un obiect de colectie.

          Cuptor incorporabil rustic Zanussi ZOB33701PR are o capacitate de stocare in interior de pana la 74 de litri fiind incadrat in clasa energetica A, economic dar si eficient in acelasi timp. Accesul la exterior se face destul de usor, rafturile cu sistem de ghidare pot fi scoase la exterior cu usurinta permitand astfel un control foarte bun in interiorul acestuia. Scoaterea recipientelor fierbinti devine mult mai usor si sigur, raftul deplasandu-se pe sina pentru a fi scos fara probleme. Pentru ca alimentele gatite sa fie patrunse uniform, cuptorul incorporabil este dotat atat cu functie de incalzire inferioara cat si superioara.

           Cuptorul Multiplus cu element inelar ofera functia de gatire ideala a oricarei retete si sistemul de distributie a caldurii asistat de ventilator mentine temperatura constanta ‒ in tot volumul, pentru a putea sa gatiti la nivele diferite simultan.

          Panoul de control este unul mecanic, s-a mers pe ideea aceasta intrucat designul este unul rustic iar timerul este de tip ceas. Sistemul de avertizare sonora te va anunta acustic atunci cand prepararea alimentelor va fi gata. 
          Alte accesorii care le primesti la acest cuptor electric sunt tava de copt din aluminiu si o tava emailata.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus