Statie de calcat Tefal Effectis GV6720 pret si specificatii tehnice

           Statia de calcat Tefal Effectis GV6720 este absolut minunata atunci cand vine vorba de calcatul rufelor, reusind sa scoata la capat chiar si cutele dificile pentru care de multe ori trebuia sa insist pentru ca acestea sa dispara. In doar cateva secunde dupa ce ai alimentat-o la priza o poti folosi la adevarata valoare, toate functiile operand la capacitate maxima. Cu vechiul fier de calcat pana cand elementul de incalzire atingea temperatura ideala treceau minute bune si astfel pierdeam timp pretios. Acum cu noua statie de calcat de la Tefal rufele sunt calcate eficient cu usurinta si intr-un timp foarte scurt. 

         Elementul cheie in elementul de design al acestei statii de calcat il reprezinta talpa rezistenta Ultragliss Diffusion cu sistem automat de curatare. Aceasta asigura un flux continuu si consistent de abur pentru a elimina chiar si cele mai dificile cute. Aderenta este mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori.

       Talpa Ultragliss Diffusion este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. 

       Statia de calcat Tefal Effectis GV6720 este prevazuta cu un rezervor de capacitate 1.5 litri si ofera un debit de abur de 100 g/min (jet de abur 120 g/min) avand o presiune de 5 bar. Esti avertizat vizual in mometul in care rezervorul este aproape gol prin iluminarea intermitenta a unui indicator LED. 

       Sistemul de detratare cu LED si avertizare sonora te va atentiona atunci cand fierul de calcat trebuie detratat cu generator de abur. Aceasta operatiune se executa selectand butonul cu functia „Detratare” dupa care va trebui sa asteptati alte doua minute pentru ca intreg procesul sa fie incheiat cu succes.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus