Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 560/WH pret si specificatii tehnice

        Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 560/WH este o alegere interesanta daca vrei sa iti redeficesti aspectul bucatariei tale cu un dispozitiv electricasnic incorporabil de culoare alba foarte performant, disponibil la un pret accesibil. Alimentarea de face electric, acesta fiind mult mai sigur decat un model cu alimentare pe gaz eliminandu-se riscul acumularilor de gaz.

         Arata bine si ca design, este compact iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, lucru impus de materialele premium folosite in constructia acestuia. Avantajul unui astfel de dispozitiv fata de un aragaz traditional este considerabil simtitor asta datorita unei mai bune izolatii termice, un consum mai mic si posibilitati de gatire mult mai vaste.

         Panoul de comanda dotat cu afisaj LED iti va indica temperatura din interior, principalele functii ce pot fi setate in cadrul programelor de gatit precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire.

        Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 560/WH este eficient si din punct de vedere energetic, acesta fiind incadrat in clasa de consum A. Acesta are o capacitate de gatire de pana la 60 litri si este dotat cu 8 functii de gatire printre care: Iluminare interioara, functie decongelare incalzire inferioara/superioara, mentinere cald. Sistemul de coacere cu incalzire superioara si inferioara face ca alimentele preparate la interior sa fie bine patrunse pe ambele parti.

        Functia Maxi Cooking incalzeste mai mult din elementul de incalzire de pe plafon adica (75%), si mai putin din elementul de incalzire din partea de jos (25%). Acest lucru face ca alimentele sa fie mai crocante. De asemenea, temperatura creste mult mai incet, ceea ce previne uscarea alimentelor.      

        Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim. Cuptorul este dotat si cu functia de autocuratare catalitica, ce presupune o captuseala catalitica speciala a interiorului cuptorului, care absoarbe grasimea si mizeria, dupa care o arde la o temperatura foarte mare. Astfel, interiorul se mentine impecabil de fiecare data.

        Accesoriile care intra in dotarea cuptorului sunt urmatoare: 3 tavi de coacere, sonda de temperatura, gratar cuptor si ghidaje pentru tavi (ele va ajuta sa scoateti tavile mai usor indiferent de greutatea lor).

Recomandare: 

         Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca vine combinat cu plita din set iti recomandam sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

        Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret reducere