Set cuptor si plita Hansa BCCI66136030 pret si specificatii tehnice

          Setul compus din cuptor si plita BCCI66136030 sunt produse in Polonia de producatorul de electrocasnice Amica International GmbH. Brandul Hansa a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile.

       Setul incorporabil Hansa BCCI66136030 este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor performant cu control electronic dupa licenta germana dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa se integreze perfect in bucataria ta.

     Cuptorul impreuna cu plita arata foarte bine si din punct de vedere al design-ului, acesta avand un aspect modern de culoare negru, elegant, lucru evident si prin materialele de calitate din care este realizat si anume otel inoxidabil antianprenta.

        Cuptorul BCCI66136030 este caracterizat de urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.5 x 57.5. Acesta este un aparat incorporabil electric de capacitate 66 de litri suficient de mare pentru a gati cele mai gustoase feluri de mancare. Cuptorul este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic de 0.79 KW/h fapt ceea ce il plaseaza in clasa A energetic, fiind recomandat in zonele fara retea de gaz metan, fiind mult mai sigur decat varianta pe gaz deoarece riscul de accident dispare la fel si posibilitatea acumularilor de gaz.

        Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal ne arata diverse informatii, 8 functii, timer, impreuna cu controlul electronic de actionare tip push-up fac ca acest aparat sa arate exceptional.

       Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara. Dintre functiile sale intalnim: incalzire rapida, decongelare, ventilare cu convectie, incalzire inferioara, incalzire superioara.

       Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.

      Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: email usor de curatat, usa cu sistem de curatare usor, mai ales dupa indepartarea glisierelor iar pe geam sunt instructiunile pentru gatit si usa reflexiva.

     Plita de culoare neagra dispune de 4 arzatoare cu rezistenta electrica de dimensiuni diferite, astfel vom avea o zona de incalzire rapida cu un diametru de 14,5 cm, o zona de incalzire mare, o zona ce poate fi extinsa de la 12 la 18 cm, dar si o zona de incalzire ce poate fi utilizat pentru vase de gait cu un diametru de 14 cm. Controlul acestor arzatoare electrice se face cu ajutorul potentiometrelor rotative dispuse pe panoul cuptorului.

Recomandare: 

         Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca vine combinat cu plita din set iti recomandam sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

        Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret reducere