Cuptor incorporabil Bosch HNG6764S1 pret si specificatii tehnice

       Cuptorul incorporabil Bosch HNG6764S1 este o alegere inspirata daca iti doresti un dispozitiv electrocasnic de cea mai buna calitate, de volum mare, capabil sa prepare mai multe feluri de mancare pe rafturile de la interior. Cu un volum de 67 de litri acesta este ideal in cazul familiilor numeroase dar si pentru a fi utilizat in cadrul unei pensiuni de dimensiuni mai mici. 

       Panoul de comanda prezinta in zona centrala un buton rotativ avand la centru un display LED ce indica temperatura la interior, mai multe butoane laterale cu tehnologie TouchScreen de selectie functii si programe si un display mare care indica timpul ramas pana la incheierea cu succes a unui ciclu complet de gatire. Senzorii avansati de temperatura de la interior permit reglarea temperaturii foarte precis cu o variatie de la 30 la 300 de grade in 5 trepte.

       Aparatul, va putea înlocui cu succes vechiul cuptor de la aragaz si vei simti imediat diferenta de calitate din procesul de coacere. Are un  design ultra modern, materiale de foarte inalta calitate, pret convenabil. Design-ul este  potrivit pentru un produs de ultima generatie. De asemenea, combinatia inteligenta dintre incalzirea clasica si functia de microunde iti permite sa obtii rezultate perfecte in doar cateva minute. Este aproape de doua ori mai rapid, economiseste energie si pastreaza gustul intact.

      Cuptorul electric Bosch HNG6764S1 multifunctional are 13 functii: Convectie aer 4D, Convectie aer – Eco, Incalzire superioara / inferioara, Incalzire superioara / inferioara – Eco, Grill cu convectie aer, Grill – suprafata mare, Grill – suprafata mica, Pizza, Incalzire inferioara, Preparare delicata, Preincalzire / Incalzire vesela, Mentinere calda a preparatelor este o optiune pentru o astfel de solicitare. Pe langa acestea aveti la dispozitie si o functie speciala pentru a putea pregati o varietate mare de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea acestora.

       Functia Hotair Eco patentata de catre cei de la Bosch ofera un nou mod de incalzire, care este cu 30 % mai eficient decat valoarea maxima permisa pentru Clasa de Eficienta Energetica A. Utilizarea materialelor termoizolante ce intra in componenta cuptorului si izolatia suplimentara asigura un consum energetic mult mai mic. Hotair Eco permite prepararea economica din punct de vedere energetic a prajiturilor, alimentelor gratinate, a celor congelate etc.

       Bosch are un nou sistem de convectie aer 4D, care asigura circulatia uniforma a aerului fierbinte în interiorul cavitatii cuptorului pe orice nivel, putand regla directia incalziri (superioara, inferioara). În consecinta, cuptorul se încalzeste mai repede si temperaturile de coacere pot fi reduse cu pâna la 20%, economisind atât timp, cât si energie.

       Datorita usii Cool Door cu patru straturi de sticla, caldura este pastrata în interiorul cuptorului si exteriorul usii ramâne relativ rece la atingere, atingând o temperatura maxima de 30°C (masurata pentru Incalzire superioara/inferioara la 180°C , dupa 1 ora functionare, la nivel central al geamului).

      Accesoriile din dotare se compun din: o tava de copt emailata, o tava universala, un gratar combi si suporturi telescopice.  Consumul pe care acest cuptor il are nu este mare fiind astfel incadrat in clasa energetica A+ cu un consum de aproximativ 0,87KW/h,  Dimensiunile cuptorului sunt: (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 54,8 Intretinerea cuptorului nu este o problema, detine tehnologia de curatare pirolitica ce, prin incalzire foarte puternica a cuptorului, la 300 de grade, va transforma in cenusa fina toata murdaria din interiorul cuptorului.

Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus