Laptop 2 in 1 ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H pret si specificatii

       ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H este solutia ideala daca esti in cautarea unui dispozitiv ultraportabil care sa iti ofere toate conditiile unei viteze de procesare rapide, o autonomie de lucru ridicata totul la un pret accesibil. Am putea caracterizat laptopul 2 in 1 ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H ca fiind la granita dintre o tableta performanta si un laptop, un dispozitiv usor care se va plia perfect in bagajul de vacanta sau rucsacul de la munca. Vei putea astfel accesa informatiile de interes oriunde si rapid.

       Flexibilitatea este cuvantul de ordine atunci cand vine vorba de noul ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H, acesta fiind dotat cu un ecran extensibil ce se extinde cu pana la 360 de grade in toate zonele posibile.  

       Ecranul este un Full HD compact de 13.3 inchi cu functii tactile, responsive in ceea ce priveste preluarea comenzilor . Asus Flip se transforma cu usurinta intr-o tableta Full HD foarte performanta, oferind un nivel ridicat de control prin intermediul ecranului tactil cu suport pentru gesturi si sistem de detectie in 10 puncte.

        In ceea ce priveste performantele tehnice, ASUS Transformer Book Flip este dotat cu un procesor Intel Core i5 5200U tactat la frecventa de 2.2 Ghz ce poate urca chiar s la 2.7 Ghz in modul Turbo Boost. Tot in aceasta lista se inscriu si memoria RAM de 6 Gb si HDD-ul cu un spatiu de stocare de 1 Tb ce opereaza la o viteza de 5200 rpm. Ruleaza cu succes Windows 8.1 upgradabil la versiunea 10.

        Surprinzator este si faptul cum au reusit inginerii de la Asus sa integreze chiar si o placa video dedicata, model de la Nvidia, Nvidia GeForce 920M cu un share de memorie de 2 Gb numai buna pentru pasionatii de jocuri video. 

        Pe partea de conectivitate laptopul este echipat cu un port USB 2.0 2 porturi USB 3.0, suporta conexiune internet atat prin Wi-Fi cat si LAN, HDMi si bluetooth. Camera web HD oferita de cei de la Asus este dotata cu un senzor sensibil care ofera un nivel ridicat de performanta in diverse conditii de iluminare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop ultraportabil care sa raspunda celor mai exigente cerinte in materie de portabilitate si performante tehnice disponibil la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret: Verifica pret redus