Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L40EU pret si specificatii tehnice

         Intotdeauna am apreciat produsele Bosh si chiar daca poate parea ca sunt mai scumpe comparativ cu altele din aceiasi categorie vei observa ca nu exista grad de comparatie atunci cand vine vorba de calitate si durata de functionare in timp. Bosch SMV53L40EU este o masina de spalat vase perfect incorporabila in mobila de bucatarie astfel incat aceasta sa nu ocupe spatiu inutil in bucatariile si asa destul de mici in majoritatea cazurilor. 

         Arata foarte bine ca design, materiale de calitate spunandu-si ca de fiecare data cuvant in tot acest aspect. Nu ocupa nici foarte mult spatiu, aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori atunci cand vine vorba de dimensiune: 81.5 x 59.8 x 55 cm. Panoul de comanda pozitionat in zona superioara ofera detalii importante referitor la functionarea programelor si anume timpul de lucru, temperatura din interior dar si intensitatea la care sunt spalate vasele. 

         Aceasta are o capacitate de pana la 12 seturi de vase care poti fi distribuite pe mai multe nivele care contin si zone special amenajate pentru categorii de vase sensibile ce fac referire la portelan sticla sau linguri si furculite.

         Programele dispoibile, 5 la numar acopera majoritatea necesitatilor, acestea pliandu-se perfect pe nevoile tale reusind sa aduca vasele murdare la stadiul de curate intr-un timp record. Cu programul intensiv vei putea spala chiar si acele vase care la prima vedere ar putea parea imposibil de spalat datorita cantitatii de murdarie greu de scos chiar si manual. In grila de program vei putea selecta si alte programe precum: Ec0 50  – spalare cu un consum energetic redus la 50 de grade, prespalare – executa cicluri de clatire suplimentare a veselor din interior, inmuiere si rapid.

          Este economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ si are un consum de apa anual estimat in jurul valorii de 3640 litri.

         Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutire datorita compartimentelor speciale create in acest sens. Totul este foarte bine gandit de la tehnologii pana la elemente de design fapt ceea ce certifica provenienta germana si calitatea nemteasca de care da dovada.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici