Laptop Acer Aspire ES1-531-C81K pret si specificatii tehnice

      Daca vrei sa iti achizitionezi un laptop mai intai trebuie sa iei in calcul pentru ce il vei folosi astfel ca daca cauti un dispozitiv portabil care sa fie mai mult folosit pentru aplicatii de tip office, vizionat filme online si navigare internet ar fi cazul sa iei in serios laptop-ul Acer Aspire ES1-531-C81K. 

      Arata bine si ca design, un lucru esential in filosofia celor de la Acer care pun accent de fiecare data pe acest aspect prin modul in care va interactiona cu utilizatorul de rand. Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

     Display LCD LED Acer ComfyView masoara in diagonala 15.6 inchi. Acesta suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Caracteristica speciala anti glare va proteja ecranul laptopului sa luceasca in momentul in care este expus intr-un spatiu luminos evitand astfel limitarea unghiul de vizibilitate.

     Performantele hardware sunt asigurate de:

  • procesor Intel Celron Dual Core N3050U
  • 4 GB memorie RAM;
  • placa video integrata Intel HD Graphics;
  • HDD: 500 Gb – 5400 rpm.

       Procesorul cu doua nuclee de 1.6 Ghz este unul de nivel mediu dar cu performante destul de bune fiind capabil sa ruleze aplicatii de tip office in conditii foarte bune. Se descurca foarte bine si in multitasking si este fluent fiind o adevarata placere sa lucrezi zi de zi. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita (internet/filme si jocuri). 

     Desi nu este dotat cu o placa video dedicata vei putea totusi rula jocuri de generatie mai veche sau jocuri care nu necesita multe resurse video. Nu este un laptop dedicat pentru gaming avand caracteristici mai degraba generaliste perfecte pentru navigare internet, operatiuni de tip office sau vizionat filme online la rezolutii HD.

     Laptopul este echipat cu un acumulator cu 3 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 4 ore. Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, HDMI, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0. 

 Recomandare:

     Laptopul Acer Aspire ES1-531-C81K este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere performante destul de bune si o experienta de utilizare fluida la un pret accesibil: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Mai multe detalii tehnice precum si parerile celorlalti cumparatori le poti vedea aici