Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant cu uscator incorporat totul la un pret excelent.

     Aceasta este dotata cu un panou de comanda in partea superioara si display LCD care iti pune la dispozitie informatii cu privire la timpul ramas pana la terminarea programului, viteza de centrifugare si temperatura apei. Materialul din care este construita cuva este poliplex foarte rezistent la agenti externi fiind un bun izolator termic si fonic, tamburul este din otel inox rezistent la coroziune.

        Masina de spalat rufe Indesit Innex XWDE 961480X cu incarcare frontala, este ideala pentru o familie  numeroasa avand o capacitate de spalare de 9 kg si de uscare de 6 kg si viteza de centrifugare mare, 1400 rotatii pe minut, beneficiind de 12 programe pentru uscare si 16 pentru spalare. Achizitionand aceasta masina cu uscator nu mai pierdem timpul cu uscarea hainelor acestea fiind gata pentru o noua purtare odata ce le-am scos din masina.  Masina  Indesit este cea mai bună și mai ușoară soluție pentru a obține ceea ce vrei si detine tehnologia de programare turbo. Printr-o singura apasare de buton, masina de spalat isi va adapta programul de spalat in functie de necesitatile rufelor de la interior. Printre optiunile disponibile putem selecta Rapid cycles (ciclu rapid de spalare), Anti-stain options (spalare delicata pentru a evita astfel formarea cutelor), Sport cycles (ciclu de spalat dedicat hainelor din categoria sport), Anti-odour cycles (ciclu de spalat potrivit pentru hainele care nu sunt murdare si doriti doar sa le improspatati mirosul) etc. Timpi pentru spalare rapida sunt: 9 minute pentru reinprospatare,  de 30 de minute si de o ora

      In modul de functionare Programare intarziata vei putea seta ca masina de spalat sa functioneze la parametrii normali chiar si atunci cand esti plecat de acasa programand timpul de pornire si de oprire a acesteia.

     Masina de spalat actioneaza diferit in functie de fiecare pata in parte astfel: de origina alimentara, de la locul de munca si din mediul inconjurator. Indesit are 4 cicluri de spalare eficienta pentru echipamentul de sport: echipament de sport in aer liber, echipament de sport la sala, echipament uzat de razele ultraviolete, program anti miros ce elimina mirosurile neplacute si persistente ale hainelor.

       Aceasta masina este foarte rentabila daca e sa privim aspectul energetic fiind incadrata in clasa A de eficienta energetica atat la spalare cat si la centrifugare cu un consum energetic in program standard de 6.12 Kwh, un consum de apa in program standard de 90 de litri.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici