Camera video sport Ultra HD GoPro Hero 4 Adventure Edition pret si specificatii

      Camera video sport Ultra HD GoPro Hero 4 Adventure Edition este una dintre cele mai bune din domeniu daca iti doresti sa achizitionezi un dispozitiv performant capabil sa capteze imagini in plina miscare la o calitate de pana la 4K.  E perfecta pentru amatorii de sporturi si senzatii tari reusind sa capteze momentele de intensitate maxima cu un profesionalism desavarsit asa cum nu am vazut la multe alte modele. 

      Arata foarte bine si ca design, este mica, nu cantareste nici foarte mult si este dotata cu zone de prindere multifunctionale ce ofera diverse posibilitati de conectare in cat mai variate pozitii pentru a putea surprinde astfel senzatiile tari cat mai realistic. 

     Cu un procesor de doua ori mai puternic, de doua ori mai multe cadre pe secunda si o calitate a imaginii superioara, Hero 4 Black ofera inregistrari mai clare si mai bogate in detaliu. Combinand functii si tehnologii noi, sunet imbunatatit si conectivitate wireless, Hero 4 Black este cea mai avansata si performanta camera GoPro realizata vreodata. Unghiul de filmare este unul destul de generos reusind astfel sa surprinda intreaga actiune cu un format 3000 x 4000 pixeli (senzor 12 MP). 

        Display-ul este unul color si dotat cu functii tactile. Poti astfel reda si vizualiza intreaga filmare fie pe un smartphone prin imperechere Wi-Fi sau pe ecranul din dotare de tip TouchScreen. Protune deblocheaza intregul potential al camerei, oferind compresie minima, fisiere de nivel cinema optimizat pentru productii video profesionale si control manual avansat pentru foto si video.

        Suporta carduri de pana la 64 de Gb dar sfatul meu e sa iti iei mai multe de rezerva sau sa il golesti mai des deoarece se incarca destul de repede. Acumulatorul de capacitate 1160 mAh iti va oferi o autonomie decenta de pana intr-o zi in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        E perfecta atat pentru profesionisti cat si incepatori, un dispozitiv performant recomandat pentru vacante si iesirile cu prietenii in aer liber: Verifica oferta pret

        O poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount considerabil, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus