Semineu electric ClassicFlame Windsor de colt/perete pret si specificatii

  • de

      Semineul electric ClassicFlame Windsor de colt/perete  este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de incalzire capabil sa eficientizeze modul de incalzire pentru o camera de dimensiuni mari asa cum sunt cele de la casa. Poate fi pozitionat atat in zona de colt a camerei cat si la perete avand un design modern astfel incat sa se integreze perfect cu celelalte elemente de design ale incaperii.  

        Semineul electric se poate monta sau incorpora acolo unde doresti tu si are urmatoarele dimensiuni 90 cm x 117.5 cm x 39 cm. Tamplaria de calitate premium cu intarituri din lemn masiv de cires cu conectori din metal pozitioneaza in zona de mijloc un superb focar electric LED de 23 de inchi.

     Tehnologia Spectrafire+ incorporata de acest model reduce considerabil consumul de energie electrica oferindu-ti o ambianta perfecta data de imaginea focului care arde necontenit in interior perfect in zilele geroase de iarna. In zona de afisaj digital vei fii instiintat cu privire la temperatura interioara precum si alte setari pe care le poti folosi in programul selectat de functionare. Acesta se aprinde si dispare in 5 secunde pentru un consum energetic minim. 

        Semineul electric ClassicFlame Windsor de colt/perete are o putere de pana la 1700 W fiind recomandat pentru incaperi de pana la 110 mp. Este dotat cu telecomanda prin control de la distanta cu ajutorul caruia poti selecta pana la 125 de combinatii efect ale flacarii. Tehnologia SpectraFire Plus ofera o impresionanta combinatie de 125 de culori si efecte diferite ale flacarii pentru a crea ambianta perfecta in functie de preferinte. Luminozitatea poate fi setata folosind  una din cele 5 trepte ale intensitatii disponibile la fel si viteza acestora.

          Termostatul reglabil de foarte buna precizie iti va permite sa setezi temperatura dorita de la distanta cu ajutorul telecomenzii. Siguranta si protectia supraincalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care sunt depasite anumite limite normale de temperatura ala componentelor acestuia.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *