Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX pret si specificatii tehnice

      Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii din domeniu, disponibil la un pret foarte bun. Orice gospodina si-ar dori sa se bazeze pe ajutorul unui astfel de cuptor, un aparat de gatit modern si eficient.

    Desi majoritatea cuptoarelor electrice au un consum destul de mare de energie electrica, acesta a fost proiectat pentru o eficienta energetica A – consuma 0.91 kw/h.

    Sistemul inovativ cu care acesta este dotat ” Al 6-lea Simt” permite ca pregatirea alimentelor preferate sa devina simpla si rapida. Cu ajutorul acestei functii practic vei detine controlul asupra tuturor fenomenelor ce se produc in interior astfel: sunt monitorizate schimbarile bruste de temperatura, variatiile de temperatura in momentul in care deschizi usa cuptorului si procesul de preparare a mancarii. Acest sistem automat va impune imediat conditiile optime impuse de tine la inceputul programului.

      Panoul de comanda prevazut cu display LCD iti va oferi tot suportul de care ai nevoie si informatii cu privire la mediul din interiorul cuptorului. Programele de gatit destul de multe la numar vor acoperi majoritatea necesitatilor de care vei avea nevoie: Iluminare interioara, functie decongelare, mentinere cald, blocare acces usa copii etc. Spatiul disponibil pentru gatire este unul deosebit de generos de pana la 67 litri.

      In modul de functionare Ready 2 Cook  sistemul va elimina necesitatea incalzirii mai intai a incintei ducand astfel la o economisire de energie electrica de pana la 20%. Exista si asa numit mod 3 de functionare Cook 3 prin care veti putea gati pana la 3 feluri diferite de alimente in acelasi timp fara ca gusturile si aromele sa se amestece. Functia Maxi Cooking este folosita cel mai des in cazul bucatilor mari de carne pentru a fi patrunse mai intens. In cazul fripturilor acesta vine dotat si cu functie grill si iluminare interioara, foarte utila in cazul in care vreti sa aruncati un ochi la preparatele din interior. 

     Sistemul cu usa rece va permita sa atingeti intreaga suprafata a usii cuptorului fara sa va raniti, temperatura fiind mentinuta la o valoare constanta apropiata de cea a corpului. Acest lucru este posibil si datorita geamului ultrasecurizat termic ce permite un transfer de temperatura intre cele doua medii minim.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus