Laptop Acer Aspire ES1-531-C126 pret si specificatii tehnice

     Laptopul Acer Aspire ES1-531-C126 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant, echilibrat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si disponibil la un pret foarte bun.

    Arata bine si ca design, un lucru esential in filosofia celor de la Acer care pun accent de fiecare data pe acest aspect prin modul in care va interactiona cu utilizatorul de rand. Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

     Display LCD LED VibrantView avand o diagonala ce masoara 15.6 inchi. Display-ul suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Calitatea sunetului este redata de difuzoarele stereo cu tehnologie Dolby Advance Audio

         Performantele hardware sunt asigurate de:

  • procesor dual-core Intel Celeron N3050 tactat la 2.16 GHz;
  • 4 GB memorie RAM;
  • placa video integrata Intel HD Graphics ;
  • HDD: 500 TB – 5400 rpm;
     Procesorul este unul de nivel mediu dar cu performante destul de bune fiind capabil sa ruleze unele dintre cele mai noi jocuri in conditii bune. Se descurca foarte bine si in multitasking si este fluent fiind o adevarata placere sa lucrezi zi de zi. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita (internet/filme si jocuri). 
     Placa video integrata Intel HD Graphics iti va permite rularea vizionarea filmelor de tip BluRay sau cele la rezolutii Full HD in timp real fara a avea probleme sa sacadeze imaginile. Nu este un laptop gaming dar totusi veti putea rula unele jocuri de generatie mai veche la setari medii placa video fiind una integrata. Placa video integrata nu prea poate face fata gaming-ului dar se descurca excelent cu filmele Full HD si chiar 4K. 
    Laptopul este echipat cu un acumulator cu 4 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 4 ore.
    Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0. 
 
Recomandare:
 
         Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant ultraportabil disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret
 
        Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret redus
 
        Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici