Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue WW90H7410EW pret si specificatii tehnice

     Samsung WW90H7410EW este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese din designul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice. Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LED, acesta avand o iluminare albastră, plăcută, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare, etc.

       Deschiderea masini este mai mare fata de modelele traditionale fiind de 32 de centimetri in diametru are un hublou de culoarea cristalului albastru translucid.

      Samsung WW90H7410EW beneficiază de anumite funcţii şi sisteme de siguranţă si anume: Control Supraîncălzire, Sistem Detectare Spumă, Siguranţă Împotriva Copiilor, Control Supratensiune, Smart Check ( inlocuitor al manualului care te ajuta cu diagnosticarea si depanarea problemelor pe care le-ai putea intampina atunci cand folosesti masina printr-o aplicatie pe smartphon). Samsung , face parte din clasa A+++ de consum energetic (cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică), fapt ce se va putea observa la facturile de curent, acestea avand o valoare mică.

       Functia Eco Drum Clean mentine tamburul, diafragma si hubloul curate si igienice, utilizand apa fierbinte la un ciclu de rotire de mare viteza.

       ECO BUBLE permite amestecul detergentului cu apă şi aer, înainte de pornirea ciclului de spălare, generandu-se bule de spumă, acestea pătrunzand în ţesături mult mai repede decat detergentul concentrat, rufele fiind astfel la fel de bine spălate indiferent că foloseşti apă caldă sau rece.

      Viteza de centrifugare pe care o întalnim la Samsung  este de 1400 rpm, viteză care contribuie la scoaterea rufelor din cuvă aproape uscate. Un alt atu al electrocasnicului este acela al cantităţii maxime de rufe spălate, acesta fiind de 9 kg, motiv pentru care maşina este indicată familiilor numeroase, acestea spăland rufele în mai puţine cicluri de spălare, economisind astfel timp şi bani. Samsung este echipata cu un motor Digital  Inverter care are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1400 rot/min).

       Numărul programelor de spălare sunt 15, acestea reuşind să acopere o gamă largă de culori cat şi de tipuri de ţesături. Programele principale sunt: Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, etc. Programare Întarziată, permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore.

Recomandare:

        Garantia comerciala este de 2 ani iar  pentru motor este de 10 ani ceea ce inseamna ca producatorul SAMSUNG chiar garanteaza la o folosire intensa: Verifica oferta pret

       Raportul calitate pret este foarte bun, tinand cont de aspectul elegant si dotarile tehnice ale masini iar daca o prinzi si la reducerea actuala e un best buy: Verifica pret redus

       Mai multe detalii tehnice si imagini al acestui produs gasiti si pe pagina producatorului aici