Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29 pret si specificatii tehnice

       Hotpoint Aqualtis AQ83D29 reprezinta una dintre cele mai performante masini de spalat disponibile la vanzare in magazinele online din Romania dotata cu tehnologii de ultima generatie pentru rezultate extraordinare. Inclusa in categoria premium este una dintre cele mai cautate masini de spalat a celor de la Hotpoint. 

       Designul exterior te va cuceri de la prima vedere materialele din care este realizata fiind de foarte buna calitate cu un hublou integrat intr-o zona argintie inox. Panoul de control situat in zona superioara se integreaza perfect in acest design ultramodern. Functiile si programele masini de spalat pot fi accesate folosind butoanele intuitive cu touch alaturi de un display LED mare ce iti va prezenta informatii in diverse forme de culoare ale textului.

       Masina de spalat Hotpoint Aqualtis AQ83D29 sta bine si la capitolul consum energetic mai exact aceasta fiind foarte economica si incadrata in clasa de consum A+++.

       Certificatul Woolmakt Platinum Care o certifica ca fiind cea mai buna alegere reusind sa atinga standarde inalte chiar si in conditii de haine din tesatura sensibila sau pete delicate. Incarcarea se face frontal avand o capacitate maxima de stocare rufe de pana la 8 Kg fiind ideala in cazul familiilor mai numeroase. Are o viteza maxima de centrifugare de pana la 1200 rpm. 

         Masina dispune de un numar de 16 programe ce pot fi selectate din panoul de comanda central. Selectand modul activ de spalare Baby veti spala hainele celui mic la 40 de grade garantand astfel o igiena perfecta si rezultate incredibile chiar si in cazul petelor dificile. Modul de functionare vine si cu o extraoptiune de tip antialergica ce are rolul de a elimina pana si ultima urma de detergent din hainute ce ar putea ramane protejand astfel pielea sensibila a celui mic.  Cu ajutorul modului programare intarziata poti selecta timpii de pornire si oprire ca aceasta sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa

         Sistemul de izolare Hydro Thermal Tech mentine o temperatura constanta in interiorul cuvei pastrand astfel intacta culoarea rufelor pentru o perioada de timp mai indelungata. Este si silentioasa avand o valoarea masurata a zgomotului de 42 dB.      

Recomandare:

            Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici