Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++ pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++ este una dintre cele mai accesibile ca pret dispozitive de spalat rufe, o masina de spalat dotata cu majoritatea functiilor si programelor necesare pentru un spalat eficient. Avem de-a face cu un produs cu trasaturi Slim ai carui panou de comanda nu este dotat cu display LCD cu un aspect general destul de simplu, clasic as spune.

       Daca ceea ce v-am spus legat de design nu prea v-a incantat, din punct de vedere tehnic aceasta este foarte bine pusa la punct incat sa devina argumentul principal pentru achizitionarea sa.
       Masina de spalat cu incarcare frontala Arctic CB5200A++ are o viteza de rotatie de 1200 rpm si face parte din clasa de eficienta energetica A++. Are o capacitate de stocare rufe de pana la 5 Kg si un consum energetic estimat anual de 0.79 kWh. 

       Poti alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie etc. In modul de functionare Antialergic hainele tale vor fi igienizate fiind spalate la o temperatura mult mai ridicata decat in mod obisnuit apoi vor fi supuse unor cicluri de clatire suplimentare pentru a se asigura ca pana si cele mai mici particule de detergent vor fi eliminate din tesatura.

      Culorile inchise ale hainelor isi vor pastra nuanta naturala pentru un timp mult mai indelungat asta daca vei folosi de fiecare data modul de functionare ” Culori Inchise” care spala la temperaturi de 40 de grade.

      Este dotata si cu sistem automat de blocare functii si comenzi panou de comanda foarte util atunci cand ai in jur copii mici dar si cu sistem electronic de control balans ce echilibreaza si distribuie in mod uniform rufele in interiorul cuvei diminuand astfel zgomotul si vibratiile. 

 Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici