Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C6314 cel mai bun pret

         Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C6314 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv performant dotat cu cele mai noi functii si tehnologii totul la un pret foarte bun. Arata bine si ca design dat fiind materialele de calitate din care este construita, panoul de comanda este dotat cu display LCD si este si foarte economica (clasa energetica A+++).

        Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314 este dotata si cu tehnologia inovativa „Al 6-lea Simt” ce optimizeaza consumul de energie al apei si de detergent la cantitatea de rufe introdusa in interiorul cuvei. Vei putea spala astfel oricand vrei tu fara sa iti faci probleme in privinta consumului.

       Din punct de vedere tehnic Whirlpool AWO/C6314 are o capacitate totala de incarcare de pana la 6 Kg si pana la 1200 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa spalare. Aceasta este economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+++. 

      Programele de spalat 18 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate, sintetice, clatire intensiva etc. Cu programul special rapid 15 de minute, rufele tale vor arata impecabil intr-un timp record de maxim 15 de minute.

      Vei putea spala chiar si la temperaturi mai mici intre 30-60 de grade iar rufele tale sa arate impecabil asta datorita sistemului integrat de detectie si optimizare CI+. Astfel vei putea face oeconomie la energia electrica de pana la 40%.

        Cu optiunea programare intarziata vei putea spala rufele chiar si atunci cand nu esti acasa in deplina siguranta. In cazul petelor greu de scos este recomandat apelarea la programul centrifugare intensiva care executa cicluri suplimentare de clatire a rufelor indepartand astfel chiar si petele cele mai dificile de scos.

       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs de aceasta fiind un dispozitiv de spalat rufe eficient dar si silentios (nivel zgomot 59 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

  Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici