Sari la conținut

Televizor Smart Android 3D LED Philips 40PFH6510/88 pret si specificatii tehnice

  • de

       Televizorul Smart Android 3D LED Philips 40PFH6510/88 cu diagonala 101 cm este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui televizor cu sistem de operare Android capabil sa redea imagini de buna calitate atat in format video clasic cat si 3D disponibil la un pret foarte bun.

      Face parte din gama 2015 si vine cu destule noutati la pachet toate gata sa impresioneze publicul iubitor de Android. Arata bine si din punct de vedere al aspectului, cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat. Este subtire cu un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia.

      Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 101 cm si suporta rezolutii Full HD 1080p. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. 

     Principalul avantaj al unui astfel de televizor este reprezentat de faptul ca vei putea instala jocuri si aplicatii direct pe acesta pe care le vei putea utiliza la o rezolutie superioara Full HD. Smart TV-ul Philips ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, este echipat cu 8 GB memorie interna preinstalata pe care poti stoca aplicatii si jocuri si este pus in functiune de un procesor Dual-Core.

      Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:  Super Resolution (mai multi pixeli pentru o imagine mai buna), Micro Dimming (soft special pentru analiza imaginii frame by frame pentru reglarea automata contrast si luminozitate), Philips Ambilight (proiecteaza lumini in spatele televizorului, creand un efect de halo care va imbogati experienta din timpul vizionarii unui film).

     Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio: Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass si Smart Sound.

        Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *