Televizor LED Toshiba 32L1533DG pret si specificatii tehnice

  • de

       Televizorul LED Toshiba 32L1533DG cu un ecran de diagonala 80 cm este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv Tv foarte bine dotat din punct de vedere tehnic, capabil sa redea imagini de calitate superioara care sa bucure ochii utilizatorului.Toshiba un brand foarte bine cotat pe piata din Romania la inceputul anilor 90 pare sa fi recastigat o parte din acel potential care il avea in acea perioada prin pretul practicat la anumite televizoare de acest tip dar si din punct de vedere al calitatii acestora. In alta ordine de idei daca achizitionezi televizor LED Toshiba 32L1533DG capeti un dispozitiv modeln ce include majoritatea tehnologiilor aparute anul acesta fiind din gama 2015 totul la un pret accesibil.

      Este subtire, iar ecranul superb da impresia de mai mare de 80 cm asta si datorita ramelor de mare finete subtiri ce il acopera in jurul sau. Suporta rezolutii Full HD (1920 x 1080 pixeli) si beneficiaza de urmatoarele tehnologii: Digital Noise Reduction, Active Backlight Control, Colour Temperature selectable si Manual picture size select. Calitatea imaginii poate fi reglata in functie de programul rulat pe televizor, astfel ai la dispozitie urmatoarele moduri: Dynamic, Game, PC si User.

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 12 W.

      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *