Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 merita toata aprecierea fiind un dispozitiv de spalat rufe performant capabil de rezultate extraordinare totul la un pret accesibil. Este dotata cu o multitudine de functii si programe iar materialele de calitate din care este construita o recomanda ca fiind o investitie foarte buna.

      Whirlpool AWO/C60100 este o masina de spalat cu incarcare frontala cu o capacitate de incarcare de 6Kg rufe si o viteza de centrifugare de 1000 rpm, suficient de mare ca rufele tale sa arate impecabile dupa fiecare spalare. Panoul de comanda este dotat o un selector de programe si viteza centrifugare este usor de utilizat, intuitiv chiar si pentru cineva care nu a mai folosit pana acum o masina de spalat automata.

      Whirlpool AWO/C60100 este deasemenea una dintre cele eficiente masini de spalat in acest buget avand un consum minim de energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A++.

      Masina de spalat Whirlpool AWO/C60100 dispune de aproximativ 18 programe de spalat rufe  selectabile in functie de necesitati: programul usor de calcat (hainele nu sunt stoarse foarte tare pentru a putea fi calcate apoi cu usurinta), program de spalare intarziata (te ajuta sa programezi spalarea hainelor chiar si atunci cand esti plecat de acasa), program consum redus de energie (limiteaza timpul si numarul de cicluri de centrifugare pentru un consum energetic minim), program de clatire intensiva (indicat pentru hainele de culoare inchisa pentru a se elimina orice urma posibila de detergent). Deasemenea sunt prezente si celelalte programe clasice intalnite pe majoritatea masinilor de spalat: program rapid 30 minute, program bumbac, lana, sintetice etc.

       Sistemul electronic de echilibrare a incarcaturii va actiona de fiecare data sa contrabalanseze rufele din interiorul cuvei pentru a elimina astfel vibratiile si a face din aceasta masina de spalat un dispozitiv foarte sigur si silentios.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici