Laptop Lenovo IdeaPad 100-15 pret si specificatii tehnice

  • de

         Laptopul Lenovo IdeaPad 100-15 redefineste conceptul de laptop ieftin foarte bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret accesibil.  Arata bine si ca design, un lucru esential in filosofia celor de la Lenovo care pun accent de fiecare data pe acest aspect prin modul in care va interactiona cu utilizatorul de rand. Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

     Display LCD LED VibrantView avand o diagonala ce masoara 15.6 inchi. Display-ul suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Calitatea sunetului este redata de difuzoarele stereo cu tehnologie Dolby Advance Audio

Performantele hardware sunt asigurate de:

  • procesor Quad-Core Intel N2940;
  • 4 GB memorie RAM;
  • placa video integrata Intel HD Graphics;
  • HDD: 250 GB – 5400 rpm.
  • unitate DVD RW

          Procesorul este unul de nivel mediu dar cu performante destul de bune fiind capabil sa ruleze unele dintre cele mai noi jocuri in conditii bune. Se descurca foarte bine si in multitasking si este fluent fiind o adevarata placere sa lucrezi zi de zi. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita (internet/filme si jocuri). Aceasta poate fi upgradata pana la 8 Gb. 

       Din punct de vedere grafic, acesta este dotat cu o placa video on board de la Intel avand un shared de memorie destul de limitat. Astfel veti putea rula pe laptop si jocuri care nu necesita performante grafice superioare, viziona filme in formate video superior si cam atat. Pentru pretul acesta l-as incadra mai degraba in categoria laptop-urilor office nefiind un laptop dedicat ariei de gaming datorita resurselor video destul de limitate.

       Laptopul este echipat cu un acumulator cu 3 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 3 ore. Interesant este si faptul ca acesta cantareste doar 1.9 Kg fiind usor de carat cu tine in rucsac la munca sau la facultate.

        Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0. 

      Recomandare:

       Laptopul Lenovo IdeaPad 100-15 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere performante destul de bune si o experienta de utilizare fluida la un pret accesibil: Vezi oferta pret

       Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *