Monitor LED BenQ Full HD GL2250M pret si specifcatii tehnice

        Monitorul LED BenQ GL2250M avand o diagonala a ecranului de 21.5″,  cu un format de tip Wide la o rezolutie Full HD este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv extern de redare imagini de calitate la un pret accesibil. Are o dimensiune redusa avand un aspect general compact perfect pentru a fi utilizat ca monitor atat pentru munca de la birou cat si alte activitati din timpul liber si anume gaming sau navigare internet.

        Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit avand o rama foarte subtire ce pune in valoare ecranul superb de 21.5 inchi. Ecranul LED CCFL de buna calitate este capabil sa redea imagini la rezolutii superioare Full HD avand un contrast dinamic de 12000000:1 si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Imaginea este buna cu niste culori incredibile iar multitudinea setarilor de imagine in functie de activitatea pe care o ai in fata acestuia va pune in valoare calitatea acestora. Tot ce veti vedea pe ecranul monitorului, de la albul cel mai luminos la cel mai intunecat negru, va fi perfect prezentat pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai clare si calitative imagini atunci cand urmariti filme sau va angajati in jocuri video. Timpul de raspuns de numai 5 ms va va permite sa va bucurati de imagini video foarte dinamice, fara efecte de intarziere sau alte inconveniente.

       Rata de refresh pe orizontala este cuprinsa intre valorile 30-80 kHz iar pe verticala intre 50-75 Hz avand o dimensiune punct de 0.248 mm. Ecranul de tip Wide este iluminat la 250 cd/mp si poate reproduce pana la 16.7 milioane de culori avand un unghi de vizibilitate pe orizontala/verticala de 170/160 de grade.

       Interesant este si faptul ca acesta este dotat cu un sistem audio format din doua boxe stereo ce pot reda sunet la o putere totala de 2W. 

Recomandare:

         Este o investitie buna fiind perfect pentru cei care isi doresc un monitor extern de calitate la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret avand un discount semnificativ: Verifica pret redus