Televizor SUHD Samsung 48JS8500 ultraperformant la un pret decent

         Televizorul SUHD Samsung 48JS8500 4K cu o diagonala de 121 cm este alegerea perfecta in materie de dispozitive TV performante, oferind o experienta cinematografica de neuitat. Cu un design inovativ usor curbat din ambele parti acesta va reusi sa capteze toate privirile asupra actiunii. Ramele cu design unic silver orientat spre interior si suportul in forma de U vor accentua senzatia de calitate adaugand un plus de eleganta.

         Display-ul de foarte buna calitate este capabil sa redea imagini la rezolutii superioare UHD,  imaginile fiind exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Desi poate parea destul de mare la prima vedere, forma usor curbata ii mai atenueaza din dimensiunile foarte mari, acesta fiind potrivit chiar si in cazul unui apartament. Ecranul de 121 cm cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii imagini foarte clare apropiate de cele din realitate.

         Este unul dintre cele mai apreciate modele lansate anul acesta de catre cei de la Samsung in aceasta marja de pret fiind foarte bine vandut in prima parte a acestui an. Este subtire avand o grosime de 62 mm cantarind aproximativ 38 Kg. 

         Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care: Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, Mega Contrast, Micro Dimming UHD, Auto Depth Enhancer etc. Tehnologia Nano Crystal va amplifica stralucirea culorilor si profunzimea acestora totul fiind aproximat la detalii apropiate de imaginea reala. Tehnologia de redare a cadrelor in miscare Auto Motion Plus imbunatateste in 4 etape calitatea transmisiunilor Tv si a filmelor convertind o sursa cu continut rezolutie redusa la un nivel care este la fel de apropiat ca cel UHD

          Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 40 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Acesta este compatibil cu Dolby Sound, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1 specific pentru sistemele de tip home cinema.

           Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

       Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive cu Android la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

             Primesti gratuit si o tastatura wireless cadou daca il comanzi de aici