Televizor Smart LED LG 49LF630V pret si specificatii tehnice

        Televizorul Smart LED LG 49LF630V cu o diagonala de 123 cm este unul dintre cele mai accesibile televizoare Smart ca pret din aceasta sfera foarte bine dotat tehnic lucru care ma face sa cred ca este un best buy al momentului. Acesta si-a castigat destui fani pe piata in special prin prisma pretului foarte accesibil, un televizor care se va face remarcat prin calitatea imaginilor redate puse in valoare atunci cand urmaresti programul sportiv preferat sau filmele si serialele favorite.

         Legat de interfata Smart este una ce are la baza un asa numit sistem de operare propriu webOS, usor de utilizat fara prea multe functii complexe ce ar putea da batai de cap. Atunci cand il pornesti pentru prima data va trebui sa parcurgi niste pasi in procesul de instalare al acestuia BeanBird fiind simpaticul asistent ce te va ghida in tot acest timp.

         Butonul de pe telecomanda Launcher te va ajuta sa comuti foarte rapid intre interfata Smart si cea clasica a televizorului. Vei gasi aici toate aplicatiile instalate precum si serviciile internet si retele sociale.  

        LG 49LF630V este perfect atat pentru camera de zi cat si pentru dormitor avand dimensiunea ideala de 123 cm, un ecran LED ce suporta rezolutii Full HD de pana la 1920 x 1080 pixeli cu un contrast dinamic de 300:1 si o luminozitate de 200 cd/mp.  

        Imagnile clare si foarte apropiate de natural sunt procesate de o sumedenie de sisteme inteligente printre care: Triple XD Engine – beneficiezi de pana la 69 de miliarde de culori ce impun o calitate desavarsita a imaginii, Dynamic Control Enhancer– imaginile sunt clare lipsite de blur chiar si atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune in care scenele se succes foarte rapid, Real Cinema, Motion Eye Care, Content Optimizer – optimizeaza imaginea in functie de scenele transmise si luminozitatea din camera ta.

        Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 20 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital DTS, Virtual Surround, Clear Voice II, Smart Sound Mode, etc. In modul de functionare Wireless Sound Sync vei putea conecta la televizor prin wireless orice dispozitiv si apoi reda continut audio cu ecranul inchis pentru a economisi energie.

       Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. 

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 3 porturi USB 2.0, slot CI+,suporta internet prin Wi-Fi si LAN, DLNA, WiDi, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Deasemenea atasand un stick la portul USB vei putea inregistra emisiunea ta favorita, acesta fiind compatibil cu functia USB Recording.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual FullHd disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici