Masina de spalat rufe Beko WMB61442BL pret si specificatii tehnice

           Masina de spalat rufe Beko WMB61442BL face parte si gama produselor inteligente dotate cu functii si tehnologii de ultima generatie din gama Smart Blue Line de la Beko. Acest model iese in evidenta in special prin caracteristica de lumina albastra din interiorul cuvei, ce lumineaza interiorul masinii pe toata durata spalarii.

          Materialele de calitate din care este construita aceasta masina de spalat isi pun amprenta semnificativ si pe aspectul general al masinii de spalat, acesta fiind completat de display-ul LCD modern care afiseaza functiile si programele disponibile, centrifugarea si timpul ramas pana la finalizarea programului de lucru.

          Designul deosebit reuseste sa fie dublat si de o functionalitate crescuta, cel putin in ceea ce priveste numarul de programe si clasa energetica.

         Masina de spalat cu incarcare frontala Beko WMB61442BL  are o viteza de rotatie de 1400 rpm si face parte din clasa de eficienta energetica A++. Are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg si un consum energetic estimat de 1.06 kWh. 

          Puteti alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie etc. Exista si un mod de functionare dedicat spalarii camasilor special creat pentru a preveni sifonarea acestora. Cu ajutorul programului rapid vei putea spala rufele tale intr-un timp record de aproximativ 15 minute. Poti seta masina de spalat sa spele chiar si atunci cand nu esti acasa in modul de functionare programare intarziata.

         Sistemul automat de reglare al consumului va adapta consumul energetic si cel al apei in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva. Vei putea astfel spala chiar si 2-3 haine cu un consum energetic redus si un program de lucru scurtat ca timp de functionare.

         Sistemul electronic de control al balansului va actiona de fiecare data pentru a asigura o distribuire uniforma a rufelor in cuva eliminand astfel factorii de zgomot si vibratii. Avem de-a face cu un model foarte silentios avand un nivel al zgomot situat la valoarea 42 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici