Laptop Asus X205TA-FD0039BS ultraportabil la un pret excelent

       Laptopul Asus X205TA-FD0039BS este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv ultraportabil, ieftin care sa fie o alternativa perfecta la o tableta de aceleasi dimensiuni. Dupa cum stiti sunt inca operatiuni care se pot realiza cu o tableta destul de greu si de aceea in anumite momente un laptop va bate cu siguranta orice tableta. Asus X205TA-FD0039BS este un laptop compact de dimensiuni medii perfect pentru deplasari usor de purtat in bagajul de calatorie datorita greutatii de doar 1 Kg.

    Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 11.6 inchi si suporta o rezolutie HD de pana la  1366 x 768 pixeli. Are o densitate foarte buna de pixeli, mai rar intalnita pe un astfel de dispozitiv imaginile fiind clare si bine conturate. Deasemenea unghiul de vizibilitate este unul destul de bun dar scade ca performanta in conditii de luminozitate maxima si soare, suprafata ecranului neavand caracteristici anti stralucire glare.

       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Atom Quad Core cu 4 nuclee Z3735F tactat la o frecventa de 1.3 Ghz ce poate ajunge chiar si la 1.8 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria are o capacitate de 2 Gb iar spatiu de stocare este asigurat de un card de date eMMC de 64 Gb. S-a optat pentru un card de acest tip in locul unui HDD clasic pentru a limita astfel consumul si oferi o autonomie cat mai ridicata apropiata de o tableta performanta de pana la 12 ore. Vine cu Windows 8.1 si Office Personal preinstalat astfel ca va fi gata de utilizat imediat ce il despachetezi. Placa video onbord va limita posibilitatile gaming dar totusi si asa vei putea rula jocuri de generatie din anii trecuti fara probleme. Deasemenea vei putea viziona filme si seriale la calitate audio si video superioara de tip Full HD sau BluRay fara probleme.

       Pe partea de elemente de conexiune acesta este dotat cu camera web VGA suficient de buna pentru a conversa pe skype sau retelele sociale, doua porturi USB 2.0, un port microHDMI, iesire casti etc, transfer fisiere prin bluetooth 4.0, internet prin LAN si Wi-Fi etc.

Recomandare:

          Consider ca este o afacere foarte buna tinand cont de performantele destul de bune, autonomia de pana la 12 ore dar si pretul foarte accesibil: Verifica oferta pret

         Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus