Masina de spalat rufe Indesit RPG 926 DX EU pret si caracteristici tehnice

  • de

    Masina de spalat rufe Indesit RPG 926 DX EU este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii, economic, special proiectat pentru familia ta. Arata bine si ca design dat fiind materialele de buna calitate din care este realizata. 

   Special proiectata pentru familiile mari aceasta are o capacitate de stocare rufe generoasa de pana la 9 Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm, suficient pentru ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Este prevazuta si cu panou de comanda ultramodern cu LCD care iti va furniza informatiile necesare cu privire la programele de lucru precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare.

    Este eficienta si din punct de vedere energetic  fiind incadrata in clasa de consum superioara A+++ avand un consum redus de energie, apa dar si detergent. Consumul mediu de apa este undeva la 10862 litri pe an.

   Programele de spalat 16 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care ai putea avea nevoie printre care: Baby (special pentru haine celor mici), Antialergic (elimina cu succes pana si cele mai mici particule de detergent protejand astfel pielea sensibila de bebelus), culori inchise, bumbac, lenjerie, delicate etc. In modul de programare Super Wash vei putea spala hainele ale caror pete snt greu de scos la o temperatura mult mai ridicata avand inclus deasemenea cicluri suplimentare de clatire.

  Alegand optiunea programare intarziata vei putea spala rufele murdare chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta, masina de spalat respectand cu strictete intervalul de timp setat de tine.

      Masina de spalat sta bine si la capitolul dotari sisteme de siguranta fiind prevazuta cu senzori detectie supraincalzire, senzori de detectie apa in exterior sau chiar sistem de blocare automat functii panou de comanda (util atunci cand aveti in jur copii mici).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Hotpoint RPG 926 DX EU, Clasa A+++, 9 KG, 1200 RPM, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *