Beko CN147130D combina frigorifica performanta

         Beko CN147130D este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de dimensiuni mari dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata la un pret foarte bun. Aceasta are o capacitate totala de 426 litri din care 301 litri ii revin frigiderului iar restul de 125 litri congelatorului. 

          Din punct de vedere energetic combina frigorifica Beko CN147130D se remarca prin consumul mic de energie electrica, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A++ cu un consum mic oferind o eficienta de racire foarte buna.

        Frigiderul este compartimentat pe 3 rafturi din sticla rezistenta securizata si mai include suport sticle suport pe fiecare nivel si compartiment pentru fructe/legume. 

        Combina frigorifica Beko CN147130D este dotata cu sistemul de racire Full No Frost ce impiedica formarea ghetii in interior si asigurand o temperatura constanta in tot interiorul acesteia.
Combina frigorifica Beko CN147130D are mai multe functii in dotare:

– Active Dual Cooling – Mirosurile nu se amesteca intre compartimente
– Sistem Multiflow – racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce distribuie in mod egal temperatura in interior.
– Dozator apa – dozator de apa rece, util in special in zilele calduroase de vara.

Functie vacanta – combina frigorifica va functiona la minimul necesar pentru a reduce din consum pe perioada in care esti plecat de acasa
Functie super-congelare/racire – combina frigorifica functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge cerintele stabilite in cel mai scurt timp posibil.
Sistem avertizare usa deschisa – esti avertizat sonor in cazul in care uiti usa deschisa mai mult de 10 secunde

   Pentru o protectie desavarsita, combina frigorifica Beko CN147130D este dotata si cu sistem antibacterian ce are rolul de a mentine alimentele in deplina siguranta pe o perioada de timp mai indelungata.

>> Verifica pret actualizat combina frigorifica Beko

Combina frigorifica No Frost Beko CN147130D, 426 l, Clasa A++, H 194.5 cm, Alb