Canapea extensibila 3 locuri Oryon Mustar/Albastru/Gri/Bordo

    Canapeaua extensibila 3 locuri Oryon, in culorile Mustar, Bordo, Albastru, Maro sau Gri sau varianta deschisa Bej, acopera cam tot ce e necesar on materie de design pentru a face potrivirea ideala cu decorul casei tale. Fie ca doresti o culoare mai exclusivista de Mustar sau Bordo, canapeaua extensibila cu 3 locuri Oryon practic indeplineste fiecare dorinta a unui cumparator, de a avea o paleta variata de nuante pentru o incadrare perfecta cu mobilierul de acasa. Stim ca asta poate insemna un challenge destul de greu de indeplinit in cazul spatiilor personalizate dupa anumite reguli de culori. Noi am ales modelul Mustar, culoarea aceasta fiind una inspirationala pentru decorul casei noastre, in perfecta armonie cu celelalte obiecte decorative si ideea plan pe care am dorit sa o abordam. Sigura diferenta fata de celelalte modele fiind legata de culoare, designul respectand aceleasi forme de constructie.

Canapea extensibila 3 locuri Oryon Mustar

      In functie de situatie, canapeaua poate fi asezata sub diverse forme, astfel incat sa se plieze spatiului de la interior, doresti sa ai mai mult spatiu sau sa fie un loc confortabil pentru dormit. Canapeaua Oryon Mustar este o piesa de mobilier ce imbina elemente clasice, moderne si minimaliste, punandu-se accent pe confort si eleganta. Culorile disponibile in gama variata o fac usor de integrat in orice tip de amenajare interioara.

Canapea extensibila 3 locuri Oryon Mustar

       Canapeaua arata bine in formatul strans, este compacta, dar poate deveni un veritabil pat in forma extinsa, de suprafata 190 x 73 cm. Daca o strangi, in formatul canapea, aceasta masoara in lungime 190 cm/ latime 85 cm si inaltime 92 cm. Sistemul de pliere-depliere iti ofera posibilitatea sa rabatezi bratele laterale, spatarul acesteia fiind unul fix ce se demonteaza doar din suruburile prinse de la spate. Canapea extensibila de 3 locuri ORYON, este construita pe o structura din lemn masiv, HDF si PAL, combinatia care asigura un produs robust. Materialele de umplutura, spuma poliuretanica flexibila cu arcuri tip Bonnell asigura comfortul ideal. Tapiteria de stofa teflonata „water repellent” ofera produsului o curatare usoara. Iar pentru a bifa si capitolul de functionalitate, sub aceasta este prezenta si o lada pentru depozitare lenjerie pentru pat.

Canapea extensibila 3 locuri Oryon Mustar

      Structura metalica, ajuta la mentinerea piselor cu umplutura din spuma pe pozitie, astfel incat sa te bucuri de formatul complet al canapelei. Materialul ce imbraca la exterior canapeaua este unul placut la atingere, tratat electrostatic, fiind unul rezistent la zgarieturi si la o utilizare zilnica intensa. Canapeaua extensibila cu 3 locuri Oryon Mustar este o piesa de mobilier ce imbina elemente clasice, moderne si minimaliste, punandu-se accent pe confort si eleganta. Aceasta ofera un spatiu optim pentru 3 persoane fiind o canapea eleganta cu linii drepte, ce se potrivesc atat intr-un ambient clasic, cat si intr-un spatiu amenajat in stil modern. Picioarele inalte de sustinere sunt un avantaj in cazul sau, deoarece poti face astfel curatenie cu usurinta in jurul sau cu ajutorul unui aspirator. Deasemenea chiar si un aspirator robot se va descurca de minune sa faca curatenie pe sub ea, piciorusele inalte si spatiu mare nefiind un impediment in acest caz.

    In cazul in care te-ai decis sa o comanzi, aceasta soseste la curier dezasamblata,  fiind nevoie de cateva ore de stradanie in care sa pui cap la cap fiecare piesa ca intr-un puzzle, ca aceasta intr-un final sa ia forma dorita. Deasemena beneficiaza de instructiuni de montare, toate piesele si suruburile sunt incluse in pachet, totul ca tu sa reusesti fara a apela la ajutor specializat.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bunVerifica oferta pret

     Primesti garantie 24 luni daca o comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila 3 locuri Oryon Mustar