Set 2 oale sub presiune Tefal Secure 5 Neo, pret, pareri

     Ieftine, rezistente si foarte aspectuoase setul format din 2 oale sub presiune Secure 5 Neoeste o alegere ideala daca iti place sa gatesti sau pur si simplu vrei sa la faci cadou persoanei dragi. Aceste 2 oale sunt prevazute cu un sistem de inchidere/deschidere usor si sigur: oala nu va forma presiune daca capacul nu este inchis corespunzator. Capacul nu va putea fi inlaturat daca oala este sub presiune.

Set 2 oale sub presiune Tefal Secure 5 Neo, 4L+6L

        Oferta include 2 cratite accesorizate cu alte 2 capace facute special sa le acopere perfect si sa reziste presiunii de la interior. Secure 5 Neo a fost conceputa astfel incat siguranta sa fie un element cheie. Sistemul sau exclusiv de securitate asigura cel mai sigur mod de a gati. De asemenea, are 2 programe de gatit, unul pentru legume si cealalat pentru carne si peste, astfel incat sa poti gati tot felul de mancaruri delicioase si sanatoase si rezultatele sa fie perfecte de fiecare data. Aceste programe ajusteaza nivelul de presiune potrivit fiecarei mancari pentru a pastra la finalizare structura alimentelor intacte. 

   Oalele au in componenta  5 sisteme de siguranta: inchidere de siguranta, sistem de blocare automata, supapa pentru controlul presiunii, valva de siguranta si garnitura. Este sigur dar si comod sa gatesti alaturi de acest set. Rezultatul este unul pe masura, timpul necesar intregului proces fiind semnificativ mai mic, fata de metoda traditionala. Aceste doua solutii de gatit la indemana sunt accesorizate cu capace cu supapa de presiune, cu sistem de siguranta integrat, caracterizate de urmatoarele aspecte:

  • Sistem de glisare pentru a inchide/deschide capacul oalei;
  • Baza groasa din 3 straturi pentru o dispersie optima a caldurii;
  • Compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv inductie;
  • Compatibila cu masina de spalat vase (cu exceptia capacului);

       Recipientele sunt realizate din inox de calitate superioara, au manere tot din acest material, iar baza este realizata mai groasa, pentru a preveni deformarea la temperaturi mari. Capacele sunt confectionate cu sticla termorezistenta si inox, fiind prevazute cu garnituri pentru scurgere. Poti utiliza aceste cratite inclusiv pe plita cu inductie, pe langa celelalte surse de cladura cunoscute. Oale nu va produce presiune la interior daca capacul nu este inchis corespunzator. Valva de siguranta va elimina abur in mod automat atunci cand oala este sub presiune. Sunt disponibile doua nivele de presiune, in functie de alimentele gatite.

        In interior, vasele sunt gradate, pentru a-ti permite sa apreciezi mai usor numarul de portii si cantitatile de ingrediente.

Recomandare:

      Acestea isi vor dovedi utilitatea zi de zi in timp ce le vei utiliza la prepararea felurilor de mancare simplu si rapid: Verifica oferta pret

       Zilele acestea setul de oale Tefal beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Set 2 oale sub presiune Tefal Secure 5 Neo, 4L+6L

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>