Dulap de baie Vera, pret, specificatii design (review)

   Mobilierul pentru baie este in general gandit sa ofere locatii la indemana pentru a depozita accesoriile de cosmetica, prosoape si alte elemente de igienizare incapere. Deasemenea in cazul in care anumite tevi din tubulatura retelei de apa sunt vizibile la exterior, pentru le masca este nevoie de un mobilier de tip baza. Dulapul de baie Vera este solutia perfecta, o baza de tip mobilier ce include un set de rafturi la interior pentru depozitare, fiind un element de decor ideal pentru a ascunde masca de la baie de sub chiuveta, acolo unde nu e cea mai frumoasa pviveliste din incapere. Poate fi considerata atat un element de decor, unul functional, ce ofera si cateva spatii de depozitare unde poti tine la indemana lucrurile de igienizare baie sau cosmetice. Baza mobilier Vera include doua usi de acces la interior si un lavoar ceramic, fiind disponibila in nuanta de culoare gri antracit. Alegerea culorii depinde in mare masura de felul cu doresti sa accesorizezi incaperea. 

Dulap de baie Vera

 

Specificatii design:

Adancime cuva lavoar (mm): 130
Grosime cuva lavoar (mm): 45
Material: Ceramica, fronturi si laterale din PAL, canturi ABS, balamale metalice
Culoare: gri antracit

    Baza este sustinuta la inaltime pe niste picioruse inalte ce permite cu usurinta sa faci curatenie sub ea si in acelasi timp sa nu retina mucegaiul sub ea. O vad ca o investitie utila in casa fiecaruia. Este un produs care arata foarte bine ca design, este functional si nu costa nici foarte mult. 

    Comanda acesteia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si de conformitate.

Recomandare:

      Recomand aceasta baza pentru baie tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza baza pentru baie la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Dulap de baie Vera