Review: Robinet Electric Instant PRO Afișaj Digital, cu montare pe perete Delimano

     Situatiile neprevazute in ceea ce priveste mutarea intr-o noua locuinta fara un racord la apa curenta calda, sau sistarea din partea furnizorului local pot fi acum date uitari deoarece robinetul instant de apa calda Instant PRO Delimano este solutia cea mai buna pentru a evita aceste neplaceri. Acum in sezonul rece e destul de dificil sa manevrezi mainile prin apa rece dar sa mai faci si alte treburi specifice bucatariei, prepararea mancarii sau spalatul vaselor. Pachetul contine tot ce este nevoie pentru a realiza conectarea, iar procesul de instalare se desfasoara simplu si rapid urmarind pasii din cartea tehnica. 

 

      Punerea in functiune nu este un procedeu atat de sofisticat, nefiind nevoie de cine sitie ce abilitati tehnice. Pornirea acestuia se face dand pe ON comutatorul de pornire, lucru semnalizat prin aprinderea intermitenta a unui bec LED de culoare verde. Nu este nevoie sa astepti deloc asa cum se intampla in cazul boilerelor, apa fiind livrata in mod cursiv. Robinetul Delimano de apă caldă instant poate încălzi apa până la 60 de grade doar prin apăsarea mânerului. Becul roșu te va anunța când poate fi folosit robinetul pentru apă caldă. Afișajul Digital, cea mai nouă îmbunătățire a Robinetului Instant Delimano te va ajuta să monitorizezi temperatura apei astfel încât să îți prepari băuturile mai ușor.

      Puterea exprimata in W de lucru este de 3000 W. Timpul de reactie la incalzire este aproape instant, temperatura maxima care poate fi selectata pentru apa calda livrata fiind de 60 grade Celsius. Aceasta temperatura poate fi reglata cu ajutorul unui termostat care declanseaza atunci cand sunt indeplinite conditiile optime. (interval de selectie 30-60 de grade Celsius). Presiunea apei livrate prin picuratorul extern ajunge la 0.0. – 0.5 MPa. Principalele atuuri pentr acest instant sunt consumul redus de electricitate, calitatea apei si timpul de incalzire care este instant.

    Sistemul simplu de instalare păstrează robinetul în siguranță pe orice perete va fi instalat, astfel încât să beneficiezi de apă oriunde și oricând. Deversorul / aeratorul se află în poziție de siguranță la un mâner superior. Vei iubi mânerul care se mișcă ușor de la stânga la dreapta pentru o reglare a temperaturii controlată și simplă.

Pentru cine este recomandat?

  • Pentru persoanele care locuiesc în apartamente fără sistem de încălzire a apei
  • Pentru momentele când se strică boilerul sau conducta de apă caldă
  • Perfect pentru casele de weekend, locurile de camping
  • Pentru persoanele cărora le place să găteasca în aer liber

      Pentru siguranta caminului tau, acesta beneficiaza de protectie la supraincalzire – opreste automat functionarea sa si protectie la ploaie pentru a putea fi folosit fara probleme si in situatii de umiditate externa. Robinetul Digital pentru apă caldă instant încălzește apa direct la debit fără nicio pierdere la nivelul țevilor și racordurilor.

Recomandare:

      Robinetul instant apa calda Instant PRO Delimano reprezinta o investitie de folos la casa oricaruia, un dispozitiv meritos, care poate fi achizitionat la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Trebuie luat in considerare si faptul ca zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, oferta limitata ca timp: Verifica pret actualizat