Canapea extensibila 3 locuri Esme Dark Grey, review

   Folosirea unor canapele extensibile ca piese de mobilier este frecventă în amenajarea livingurilor și mai ales în amenajările garsonierelor sau a livingurilor open-space. În plus, canapelele extensibile sunt soluții de dormit salvatoare pentru mobilarea dormitoarelor copiilor sau celor de tineret, dormitoare ce ocupă în general camerele mai puțin spațioase. Canapeaua extensibila 3 locuri Esme Dark Grey este o piesa esentiala daca doresti sa aduci un plus de confort casei tale iar in acelasi timp sa punctezi si la capitolul design. Aceasta canapea extensibila este una dintre cele mai populare modele, deoarece este multifunctionala si foarte practica pentru momentele in care vrei sa amenajezi un dormitor de oaspeti in sufragerie. Ofera indeajuns de mult confort pentru a inlocui ocazional un pat este disponibila in numeroase forme si culori.

Canapea extensibila 3 locuri Esme Dark Grey

   In functie de situatie, canapeaua poate fi asezata sub diverse forme, astfel incat sa se plieze spatiului de la interior, doresti sa ai mai mult spatiu sau sa fie un loc confortabil pentru dormit. Canapeaua Esme Dark Grey este o piesa de mobilier ce imbina elemente clasice, moderne si minimaliste, punandu-se accent pe confort si eleganta. Culorile neutre o fac usor de integrat in orice tip de amenajare interioara.

Canapea extensibila 3 locuri Esme Dark Grey

      Functionalitatea este la fel de importanta ca si designul, canapeaua fiind rezistenta si confortabila. Materialul din textil care imbraca canapeaua este unul rezistent, unul placut la atingere si usor de curatat, disponibil mai multe nuante, care sa se potriveasca decorului casei tale. In partea superioara utilizatorul se poate aseza confortabil si in acelasi timp poate lua langa el o carte sau de ce nu telecomanda pentru a urmari de departe emisiunile preferate la tv. Atunci cand te pregatesti de somn sau ai nevoie de un pat suplimentar in casa, poti conta pe aceasta, mai ales ca ofera un spatiu dedicat de dormit destul de generos.

Canapea extensibila 3 locuri Esme Dark Grey

       Pentru a sti exact cum va sta aceasta canapea in casa ta, este important sa te informezi in privinta dimensiunilor sale, astfel ca in forma sa stransa este caracterizata de urmatoarele valori: lungime 218 cm/latime 93 cm/inaltime 85 cm. Esme Dark Grey ofera un spatiu optim pentru 3 persoane fiind o canapea eleganta cu linii drepte, ce se potrivesc atat intr-un ambient clasic, cat si intr-un spatiu amenajat in stil modern.

       Structura canapelei este formata din rame din lemn masiv, avand o tapiterie din 100% poliester. Acestea sustin zona de confort data de spuma poliuretanica, care este moale dar in acelasi timp si stabila, sustinand intreg corpul fara sa se lase ca intr-o groapa. La acest confort contribuie si accesoriile din metal, arcurile si sustinatoarele ce se monteaza la interior. 

       Deasemenea in cazul in care te-ai decis sa o comanzi, aceasta soseste la curier dezasamblata, fiind nevoie de cateva ore de stradanie in care sa pui cap la cap fiecare piesa ca intr-un puzzle, ca aceasta intr-un final sa ia forma dorita. Deasemena beneficiaza de instructiuni de montare, toate piesele si suruburile sunt incluse in pachet, totul ca tu sa reusesti fara a apela la ajutor specializat.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bunVerifica oferta pret

     Primesti garantie 24 luni daca o comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila 3 locuri Esme Dark Grey