Lenjerie de pat King Supreme Satin Sultan, pret, specificatii design

   Locul de dormit merita atentia ta prin alegerea unei lenjerii model, personalizata dupa nevoile proprii tinand cont totusi si de aspectul calitatii. King Supreme Satin Sultan (200 x 200 cm) este alegerea perfecta, o lenjerie de pat moderna, in culori si nuante potrivite oricarui dormitor, pentru a se asorta unui design de interior modern. Imprimeul exterior format din motive orientale ofera un aer proaspat si stilizat dormitorului tau. 

Lenjerie de pat King Supreme Satin Sultan

  King Supreme Satin Sultan este potrivita pentru a deservi unui pat de doua persoane, avand o structura din fibra naturala 100 % din bumbac satinat, un material cu o consistenta imbunatatita fata de bumbacul obisnuit, mai rezistent, si mai placut la atingere. Faptul ca tesatura acestuia este mai rezistenta, face lenjeria sa izoleze mai bine caldura fiind ideala pentru noptile de iarna cu temperaturi atat de scazute incat nici instalatia de incalzire nu face fata, sau pentru diminetile de sambata sau duminica in care doresti sa dormi mai mult, iar frigul sa nu impuna probleme. Principalul atu al bumbacului satinat este acela ca nu se scamoseaza si nu atrage parul atat de mult precum bumbacul obisnuit, ceea ce il face sa arate nou, in ciuda faptului ca poate a fost cumparat cu multe luni in urma. De asemenea rezistenta la rupere este un plus, dar si tendinta acestuia foarte scazuta de a se decolora, ceea ce permite multiple spalari. Bumbacul satinat este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face in materie de lenjerii pentru pat.

      In functie de designul camerei tale, King Supreme Satin Sultan se va potrivi perfect cu ideile tale de design, oferind in acelasi timp calitate de confort pentru un somn odihnitor. Somnul odihnitor este esential pentru a te bucura de o zi plina de realizari. Aceasta lenjerie pe care o alegi chiar tu poate face diferenta in ceea ce priveste nivelul de confort si abilitatea de a dormi profund pe toata durata noptii. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.
Fetele de perna au sistem de inchidere tip plic.

   Acest set este completat alaturi de lenjeria principala pentru pat de 1 husa pentru pilota, 4 huse pentru perne si cearsaful pentru pat, in total 6 piese. Dimensiunile acestor piese sunt urmatoarele: 1 cearsaf de pilota cu dimensiunile 200 x 220 cm, 1 cearsaf de pat cu dimensiunile 240 x 260 cm, 2 fete de perna, fiecare cu dimensiunile 50 x 70 cm si 2 fete de perna tip Oxford, fiecare cu dimensiunile 70×70 cm + 5 cm marginile. In privinta intretinerii, materialul bumbac satinat poate fi spalat cu usurinta la masina automata la o temperatura de 40°C, fara ca materialul sa isi piarda din textura initiala sau din culoare. Desi pretul unei lenjerii satinate este mai mare decat al uneia obisnuite, confortul si rezistenta pe care il ofera aceasta compenseaza cu desavarsire. Aceasta lenjerie de calitate poate tine pana la 3 ani fara a se decolora si fara a se rupe. 

Aceasta lenjerie de pat, King Supreme Satin Sultan, este excelenta pentru dormitoarele moderne, personalizate in stilul propriu, care sa ofere un loc intim pentru un somn adanc si odihnitor. Pretul este un alt avantaj pe care trebuie sa il iei in considerare, cu o constructie din material de calitate si culori cat se poate de interesante. 

Recomandare:

    Lenjeria de pat King Supreme Satin Sultan poate fi achizitionata online la un pret excelent, de aici

    Daca urmaresti ofetele, cum este si astazi, beneficiaza in plus de reduceri consistente, oferta cate ti-o recomand si tie: Verifica pret actualizat

Lenjerie de pat King Supreme Satin Sultan