Fier de calcat Tefal Ultimate Pure FV9840E0, pret, pareri

    Cu noul fier de calcat Tefal Ultimate Pure FV9840E0 de culoare negru/violet fabricat in Franta chiar si cele mai dificile cute vor fi istorie datorita tehnologiilor de ultima generatie pe care le foloseste. Sa fi prezentabil este esential atunci cand ai o intalnire de afaceri, un interviu de angajare sau o simpla iesire in oras. O tinuta neintretinuta, plina de cute nu va lasa o impresie prea buna, mai ales daca este si prima intalnire. Oricum ar fi, ideal este sa abordezi o tinuta impecabila tot timpul, asa ca cel mai usor poti face asta cu ajutorul lui Tefal Ultimate Pure FV9840E0.

Fier de calcat Tefal Ultimate Pure FV9840E0, 3200 W, 55 g/min, AirGlide Autoclean, Negru/Violet

     Punctul forte al acestui fier de calcat il reprezinta talpa al carui design inovativ este conceputa sa ofere un flux de abur continuu abundent pentru a te ajuta sa indepartezi mai usor cutele dificile. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. Talpa Durilium ce constituie cea mai importanta parte componenta a acestui aparat, asigura o alunecare exceptionala, o distributie perfecta a aburului si este rezistenta la zgarieturi pentru sesiuni de calcat rapide si eficiente. Talpa a fost conceputa pentru o alunecare fara efort pe orice tip de tesatura. Image result for tefal fv4010     Din punct de vedere tehnologic talpa este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar din interiorul aparatului, conceput pentru a mentine performanta fierului timp indelungat, precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. Colectorul anticalcar este detaşabil pentru a se putea curata periodic marind performanţa de durată a sistemului de generare a aburului. Aparatul ofera urmatoarele optiunii: Debitul de abur este variabil de până la maxim 55 g de abur pe minut pentru a umezi şi înmuia ţesăturile, indepartand cele mai dificile pete si asigurând o călcare perfectă. Jetul de abur este puternic de până la maxim 240 g de abur pe minut pentru netezirea cutelor foarte dificile. Abur vertical unde jetul de abur vertical, este ideal pentru ţesăturile delicate. Acest model are si functia pulverisare/spray care are rolul de a pregati tesatura pentru trecerea fierului, asigurand o calcare perfecta la cele mai diverse tipuri de tesaturi. Aparatul va asigura cu talpa Durilium o alunecare de lungă durată şi distribuirea excelentă a aburului. Aparatul cu variator de temperatura manual, are un rezervor cu capacitate de 350 ml de apă necesar pentru o sesiune de călcare fără întreruperi. Aparatul este uşor, stabil şi uşor de manipulat datorită mânerului confortabil şi a cablului de alimentare lung de 1,80 m.

    Noul sistem exclusiv Micro-Calc Filter: stopeaza depunerile de calcar, oferind astfel un abur 100% filtrat pentru tesaturi perfecte. Filtrul Micro-Calc este detasabil si usor de curatat. Acesta asigura o operare sigura din punct de vedere functional pentru a lungi in timp perioada de viata a fierului de calcat. Depunerile de calcar sunt in general principalul motiv pentru care fiarele de calcat nu mai functioneaza la capacitate maxima, acestea obturand canalele de curgere apa si abur de la interior.

     Din punct de vedere energetic fierul de calcat Tefal Ultimate Pure FV9840E0 dezvolta o putere totala de pana la 3200 W cu alimentare de la reteaua de curent electric 220 V. Aparatul este dotat si cu sisteme de siguranta pe partea electrica si termica datorita termostatului de protectie performant din dotare. Fierul se opreste automat dupa 8 minute de inactivitate daca este lasat in pozitie verticala si dupa 30 de secunde daca este lasat pe talpa.

    Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 0,84 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm: 30 x 13 x 17 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii ne va ajuta sa calcam mult mai usor orice fel de material. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Fier de calcat Tefal Ultimate Pure FV9840E0, 3200 W, 55 g/min, AirGlide Autoclean, Negru/Violet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>