Cleanmaxx Carpet Washer – Aparat pentru spălat și aspirat covoare (REVIEW)

Last updated on septembrie 28th, 2019 at 09:38 am

   S-au dus vremurile cand curatai covorul in fata blocului, folosind un batator clasic de covoare, pe barele metalice. Ei bine ne-am modernizat, sau se acorda o atentie mai mare pentru linistea publica, deoarece nu am mai vazut astfel de obiceiuri sa aiba loc, chiar si in comunitatiile de cartier. Chiar si asa, nevoia de a curata covoarele nu dispare cu una cu doua fiind nevoie in continuare de curatarea acestora, deoarece nu da bine la interior, mai ales daca ne place curatenia si ordinea. Cleanmaxx Carpet Washer este un aparat pentru spălat și aspirat covoare excelent, care va duce la bun sfarsit orice misiune, usor de utilizat si versatil, pală mochete, covoare, tapițerii, făcându-le să arate ca noi. Unii dintre noi obisnuisc sa duca covoarele la curatatorii, dar pret de multe ori unul considerabil mare, se amortizeaza usor folosind acest aparat minunat de la Cleanmaxx. Cleanmaxx Carpet Washer este un produs original Aloshop, testat inprealabil de clientii proprii, care nu de multe ori si-au aratat multumirea in raport cu eficienta oferita. Pachetul comandat cuprinde:

 • 1 x unitate centrală
 • 1 x rezervor de apă
 • 1 x mâner 
 • 3 x șuruburi
 • 1 x capat de curățare
 • 1 x șampon pentru covoare

  Cleanmaxx Carpet Washer este aparat  vertical multifunctional ce permite curatirea mai multor tipuri de suprafete, de la covoare sau tapiterie,  sau spatii din jurul peretilor. Are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare rosie. Pentru a fi cat mai eficient in indepartatea celor mai dificile urmelor de murdarie fine acest model din punct de vedere tehnologic are in dotare un cap de aspirare echipat cu o perie foarte eficienta. Aspiratorul vertical cu functie spălare executa o tripla actiune: aspirare, șamponare, spălare! Absoarbe apa și reduce timpul de uscare. Corpun de samponare cuprinde un rezervor multiplu care se umple cu sampon din comert specializat. La livrarea comenzii, primesti impreuna cu acest aparat de curatare covoare si un sampon caracteristic utilizarii pentru curatat suprafete de la interior (covoare, tapiterii). Daca il comanzi astazi, primesti in mod GRATUIT samponul original pentru curatat covoare: Vezi oferta

   Aspiratorul are atașat un recipient pentru apă curată, în care adaugi un căpăcel de șampon. Printr-o singură apăsare de buton este eliberată soluția de curățare, iar periile speciale ajută la îndepărtarea celor mai dificile urme de murdărie. Praful și reziduurile sunt colectate în bazinul pentru apă murdară, neavând încorporat un sac filtru care de obicei favorizează dezvoltarea alergenilor. Bazinul de colectare se spală ușor și rapid cu apă călduță, împiedicând astfel formarea norilor de praf la golire. Datorită filtrării în apă, aerul evacuat în timpul aspirării este foarte curat. E practic simplu sa folosesti acest aparat, usor de intretinut acesta sustine ideal principiile vietii moderne, in care timpul liber trebuie tratat ca atare. Nici nu trebuie sa insisti prea mult, deoarece periile specifice cu care vine dotat, colecteaza rapid toata murdaria, si inmoaie, apoi ii aplica stratul de sampon ce preia din mers toata murdaria de pe suprafetele curatate. Nu lasa urme de muradarie in urma sa si nici exces de apa care sa pateze nestingherit prin surplus de apa. Imi place sa il folosesc, e foarte practic si usor de utilizat. Partea cea mai buna se refera la eficienta sa.

Funcțiile aparatului Cleanmaxx Carpet Washer:

 • Șamponează, spală, aspiră, usucă
 • Îndepărtează praful și alergenii
 • Curăță eficient petele de lichid
 • Împrospătează culorile covoarelor și mochetelor
 • Absoarbe apa și reduce timpul de uscare

 

   Motorul puternic de 500 W, iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf si murarie de pe suprafata covorului tau. Cleanmaxx Carpet Washer dispune de un recipient pentru colectare murdarie de aprox. 0,7 l.    

   Panoul de comanda este dotat cu un buton de pornire oprire de tip On/Off. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea fi folosit prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport, cu o greutate de 4.5 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie.

Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadrandu-se in clasa B in performanta curatarii covoarelor. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 72 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Aspiratorul Cleanmaxx Cyclone cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a aparatului de curatat Cleanmaxx Carpet Washer este special conceputa sa ofere o putere mare de curatare la un consum redus de energie. Aparatul este potrivit atât pentru covoare, cât și pentru mochete. Este un aparat compact, iar pedala încorporată face dispozitivul foarte ușor de ridicat și manevrat.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Imagini pentru Cleanmaxx Carpet Washer - Aparat pentru spălat și aspirat covoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>