Masina de spalat vase independenta SHARP QW-GT32F452W, Review

    Sharp este o companie care nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar seria sa de mașini de spălat vase merită toată atenția. Modelele au un raport calitate-preț foarte bun, fiind potrivite pentru toate buzunarele. Tocmai de aceea o mașină de spălat vase, modernă, de ultimă generație, este extrem de importantă în orice casă. Masina de spalat vase independenta SHARP QW-GT32F452W este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performanta cu control electronic dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie. Mașina are un design foarte simplu, având carcasa complet albă, panoul de comanda fiind situat in zona superioara pentru a apela cu usurinta functiile si programele caracteristice. Panoul are o interfață foarte simplă, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane și afișaj LED ce iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, precum si etapa spalarii in curs. Aparatul are in dotare si functia Timer cu pornire intarziata pana la maxim 24 h cu afisare timp ramas. Aparatul avand dimensiunile de (IxLxA) cm 85 x 59.8 x 59.8 cm se poate integra sub blatul mobilei de bucatarie fara sa-ti ocupe prea mult spatiu. Avand o capacitate medie de spălare de nu mai puțin 15 (seturi) se adreseaza familiilor de 3-4 persoane si este capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul cuprinde un cos superior reglabil cu 4 rafturi reglabile ce se adapteaza perfect pentru curatarea veselei de diferite dimensiuni. Pentru mai mult spatiu, cosul pentru tacamuri poate fi detasat, la fel si suportul pentru pahare. 

     Datorită motorului cu presiune variabilă Flexipower şi datorită Sensor System, senzorul de turbiditate inteligent, performanţele de spălare sunt automatizate pentru economisirea apei şi a energiei. Pentru că aparatul urmează a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii și programe nu doar eficiente, ci și economice. Masina de spalat vase SHARP QW-GT32F452W permite accesul facil la interior printr-o deschidere larga a usii prin partea din fata, utilizatorul reusind astfel sa obtina controlul rapid si cu usurinta a elementelor de vesela plasate la interior pentru curatare. In total, masina de spalat vase Sharp cuprinde 3 cosuri pentru asezat obiecte din vesela proprie.

 

Masina de spalat vase independenta SHARP QW-GT32F452W, 15 seturi, 8 programe, 60 cm, clasa A++, alb

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 8 programe de spălare cu 3 nivele de temperaturi de spalare: Bio/Eco 50°C, Intensiv 65°C, Prewash, Pahare, PreWash, Quick 30′ si modul super rapid de 14 minute. Vei gasi astfel un program automat, un program bio/eco la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse, program intensiv la 65°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat (ciclu de spalare ce combina o spalare intensiva pe raftul de jos cu o spalare delicata pe sertarul de sus) si o spalare normala. Normal va fi cel mai folosit program, caci este ideal murdarie in cantitati normale. Va spala la 55°C, si va rula doar timp de 120 de minute. In tot acest timp va consuma 12 litri de apa si va avea un consum energetic de 267 kW/masurat la 220 cicluri. Programul rapid de 30 de minute va reusi sa spele vesela in aproximativ jumatate de ora si asta fara ciclul de uscare. Cel mai rapid program este cel de 14 minute, care realizeaza mai mult o clatire superficiala pentru vasele care se doresc a fi improspatate, de cele mai multe ori dupa ce nu au folosite un timp mai indelungat. Programul Glass este dedicat vaselor delicate, cum ar fi paharele, ce sunt spalate la temperaturi joase de 45°C. Programul de lucru Prespalare efectueaza o precuratare a vaselor intr-un proces de maxim 10 minute cu apa neincalzita. Insa acest program nu e suficient, recomandarea fiind acea de a apela apoi la unul din celelalte programe pentru o curatare mai serioasa. Masina de spalat vase SHARP QW-GT32F452W detine optiunea pentru incarcare la jumatate, ideala atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat (adapeaza consumul si durata timpului de spalare in functie de cantitatea de vase din interiorul sau) si optiune multizone. Sistemul Overflow, insa, garanteaza un control inteligent al cantitatii de apa cu care este alimentata masina de spalat vase. Daca se depaseste cantitatea necesara, intrerupe functionarea masinii si evacueaza apa in exces. In cazul fluctuatiilor de presiune al apei sau a ruperii conductei de alimentare, acest model are si sistemul Water Stop care blocheaza imediat intrarea apei in masina inchizand robinetul, iar masina se va opri. Programul Child Lock este un sistem de siguranţă pentru prevenirea deschiderii uşii de către copii sau oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat vase, fara ca sa fie supravegheati permanent. Functia MicroBan activata ridica temperatura apei la cel mai inalt nivel pentru o scurta repriza de timp pentru a facilita astfel eliminarea bacteriilor si a microbilor adunati pe vasela de la interior. Este o optiune eficienta ce ofera o igienizare completa a interiorului. Dupa procesul de spalare intervine uscarea veselei. In functie de tipul de program ales, de scurta sau lunga durata, functia de uscare se poate executa la foc automat (turbo) sau mai lent in cazul elementelor sensibile la temperaturi ridicate.

     Mașina este dotată și cu un filtru cu tehnologia de autocurățare. În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele trei nivele de temperatură, Sensor System, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei si indicator lichid de limpezire. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum extrem de redus de curent electric.

     Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare Eco este de 1,04 kWh, iar cel de apă este de 9 litri. Consumul anual este de 267 kWh iar cel de apa este de 2520 de litri. In acelas timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 40%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 46 dB. La terminarea programului sunt anuntat ca ciclul a luat sfarsit printr-un indicator luminos regasit in partea superioara, alaturi de panoul de comanda si afisajul LED. Cei de la Indesit au reusit sa mentina mereu stacheta la un nivel ridicat inca de la primele modele aparute pe piata, in timp reusind sa se perfectioneza, cel mai bun exemplu fiind chiar acest model de masina de spalat vase SHARP QW-GT32F452W. 

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

      Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Masina de spalat vase independenta SHARP QW-GT32F452W, 15 seturi, 8 programe, 60 cm, clasa A++, alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>