Ventilator de podea Hausberg HB 5900, performante (review)

      Deoarece caldura din ultimul timp a devenit din ce in ce mai greu de suportat am cautat zilele acestea un ventilator de putere care sa pastreze in mare masura niste dimensiuni mai mici care sa il faca sa nu ocupe un spatiu mare in casa. O varianta inspirata de ventilator de birou este Hausberg HB 5900 care este un produs cu portabilitate extinsa recomandat celor care lucreaza in conditii lipsite de aer conditionat, deoarece constituie o varianta in miniatura a celui cu picior. Constructiv aparatul inglobeaza elicea si motorul, alaturi de un suport pe care sunt plasate actionarile, ce permit plasarea pe suprafete orizontale, fara tija de sprijin. Avand o structura rezistenta metalica, Hausberg HB 5900 reprezinta un reper interesant pe care sa il consideri o achizitie de succes, cu o functionare de durata.

       In timpul functionari elicea executa miscari oscilatori putanduse manual opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. De regula recomandat este sa il folosesti in treapta 1 -2 de functionare deoarece curentul de aer este mai domol, la fel si zgomotul emis. Pentru treapta 3, e nevoie ca spatiul de la interior sa depaseasca 20 mp. Poate fi controlat fluxul de aer pe directia verticala, prin schimbarea pozitiei de ventilare, datorita sistemului propriu de balansare, creat special intr-un suport cromat.

       Are o putere de 90 W si se conecteaza direct la reteaua electrica. Panoul de comanda are un buton de oprit/pornit si alte trei butoane cu ajutorul carora poti seta viteza de functionare. Pentru a nu deranja acesta este dotat si cu functie oscilanta. Nivelul de zgomot se incadreaza in limitele normale ~ 41 dB. Dispune de un motor puternic de 90W, palete metalice, grilaj pentru protectie cromat si cablu de alimentare, 3 trepte de viteza. Este optiunea perfecta penrru zilele calduroase de vara, fiind vorba de un ventilator cu o constructie solida, si un degajament puternic de aer la interior, recomandat tuturor.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa faca fata cu brio vremii neprielnice si care sa te racoreasca: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Ventilator de podea Hausberg HB 5900, 90 W, 40 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>