Combina frigorifica SHARP SJ-BB05DTXW1, performante (review)

   Alegerea unei combine frigorifice nu este o sarcina tocmai usoara in cazul in care nu esti tocmai un specialist in domeniu, iar daca intervin in ecuatie variabila pret si calitate, sarcina devine si mai dificila. Pentru a obtine o oferta buna la un aparat de racire performant, e cazul sa urmaresti evolutia pretului in timp, si sa nu eziti atunci cand se anunta reduceri. Asa se intampla si in cazul combinei frigorifice SHARP SJ-BB05DTXW1, ce beneficiaza zilele acestea de un discount semnificativ, in cadrul promotiilor adresate comenzilor online. 

    Pe langa un consum enegretic mai mic, SHARP SJ-BB05DTXW1 ofera un interior bine partitionat astfel incat cei 286 litri cat insumeaza volumul sau total sunt suficienti pentru 2-3 persoane la inceput de drum. Liniile simple si culoarea predominanta alb mat il recomanda pentru a fi plasat oriunde in bucataria ta, potrivindu-se perfect cu celelalte elemente de design si aparate electrocasnice. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. Panoul de comanda clasic cu control manual al temperaturi, se afla in interiorul aparatului. Pe panoul de comanda sunt disponibile 8 trepte de temperatura. Intervalul de temperatura ce poate fi reglat este de: 2°C pana la 8°C in zona de refrigerare si de -10°C pana la -18°C din zona de congelare.

Combina frigorifica SHARP SJ-BB05DTXW1, 286l, 180 cm, A+, alb

    Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. SHARP SJ-BB05DTXW1 beneficiaza de functia de dezgheţare automată in zona de refrigerare si are o constructie specifica care face ca apa rezultată în urma dezgheţării sa se adune într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Cu sistemul static de racire, din zona de refrigerare si din zona de congelare, aceasta tehnologie mentine un nivel al umiditatii in frigider de 70%. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Vreau sa mai mentionez ca acest sistem static de racire din frigider este adecvat la acest model deoarece zona de refrigerare are un volum mediu care nu creeaza zone cu temperaturi diferite in aceasta incinta. In zona de congelare la acest aparat, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial datorita tehnologiei cu elementul de racire sub suprafata neteda.

       Rafurile de depozitare alimente, 4 la numar, sunt realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila are un maner orizontal integrat, fiind echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: Primul raft este specializat pentru depozitarea de oua si borcane cu condimente. Al doi-lea raft pentru depozitare de produse alimentare de mici dimensiuni ambalate. Si ultimul raft specializat pentru depozitare de recipiente din sticla sau plastic cu inaltime peste medie sau medie. In partea inferioara a zonei de refrigerare se afla compartimentul etans Vegetable Case de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.  

     Aparatul are iluminare LED bulb sus in zona de refrigerare de 1 W, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Combina frigorifica este prevazuta si cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura SHARP SJ-BB05DTXW1 are la interiorul frigiderului un termostat mecanic, util si usor de actionat. Cele 3 compartimente de mari dimensiuni ale congelatorului Fast Freeze XL Zone ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida in sertarul de sus. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare si o tava pentru cuburi de gheata. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel si usa congelatorului este reversibila cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST-N de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    SHARP SJ-BB05DTXW1 are un grad de izolare foarte bun fapt ce ii ofera o autonomie de a rezista fara curent electric de pana la 20 ore. Se intampla de multe ori sa apara probleme la reteaua de electricitate, aceasta valoare fiind una de importanta majora, deoarece cunosti astfel gradul de izolare al aparatului, fapt care determina si un consum energetic mai mic. Timpul necesar racirii la interior in parametrii prestabiliti se face in aproximativ 17 ore. In timpul functionarii, zgomotul generat, atinge valoarea de 40 dB, fapt care ne demonstreaza ca aceasta combina de la Sharp, este un model foarte silentios.

     Din punct de vedere energetic SHARP SJ-BB05DTXW1 se remarca prin consumul energetic mic de 286 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Volumul total net al acestui frigider este de 286 de litri din care 204 de litri ii revin zonei de refrigerare iar restul de 84 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 180 x 59.5 x 54 si o greutate de 52 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie de 2 ani fara costuri suplimentare daca o comanzi de aici

 

Combina frigorifica SHARP SJ-BB05DTXW1, 286l, 180 cm, A+, alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>