Congelator ARCTIC ATC4970+ Review si specificatii tehnice

   Congelatorul ARCTIC ATC4970+ este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui congelator este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb si materialul din care este construit, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda situat in interiorul aparatului cu variator de putere de congelare, are control mecanic cu termostat reglabil ce controleaza toate functiile aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. ARCTIC ATC4970+ este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare.ARCTIC ATC4970+ are un sistem de racire clasic, cu mai putina producere de gheața in congelator datorita suprafetelor netede din congelator. Pentru a regla temperatura ARCTIC ATC4970+ are la interiorul aparatului un termostat mecanic. Regulatorul de temperatura in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -10 la -18°C. Datorita gradului de izolare foarte bun congelatorul previne fluctuatiile de temperatura, unde aparatul pastreaza alimentele congelate in siguranta pe o durata mai lunga, exact pana in momentul in care ne decidem sa le utilizam. Acest model cu tehnologia de racire static are un volum net generos pe aparat de 65 l.

     Congelatorul cu usa reversibila cu maner vertical si deschidere spre dreapta are 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului ofera optiuni pentru orice tip de congelare si tava pentru gheata. Aceste sertare Space Plus ale congelatorului, au partea frontala transparenta pentru a vedea imediat un anumit articol. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Congelatorul Arctic are un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna pana la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare al acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Pe partea de functii si tehnologie ARCTIC ATC4970+ detine: Semnal optic de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia racire rapida Supercool se reduce la minim temperatura în interiorul congelatorului când sunt depozitate alimente ce necesită o răcire rapidă după care se revine automat la valoarea normală a temperaturii. Eficienta energetica oferita de Congelatorul ARCTIC ATC4970+, clasa A+ este foarte buna, cu un consumul anual de energie este de 170 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului performant din dotare. Agentul refrigerant gaz butan R600 intră în condensor în formă gazoasă. Acolo este răcit la presiune constantă cu ajutorul unui ventilator şi a paletelor de aluminiu pentru disiparea termică ce transferă căldura refrigerantului în mediul ambiant, acesta schimbându-şi starea din gazoasă în lichidă. Acest model fiind dotat cu tehnologie avansata este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 83.9 x 49.4 x 49.4 si o greutate de 29,25 Kg.

 

Recomandare:

 

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus