Laptop MYRIA MY8306 – Review si pareri

      MYRIA MY8306 este portabilul cel mai ieftin din seria sa, un model construit pentru nevoile utilizatorilor obisnuiti care isi doresc un device gata pregatit de lucru, inca din momentul in care il primesti, cu Windows preinstalat si destul de multe imbunatatiri si sub aspect tehnic. Este un model caracteristic seriei Take it & Go ce urmareste sa fie cat mai portabil, mai practic si la indemana celor care obisnuiesc sa calatoreasca, sau sa lucreze cu un laptop la birou. Un ultraportabil ce urmareste sa imbine eleganta materialelor cu puterea de lucru, intr-un minunat centru de lucru care va putea fi alaturi in deplasari sau la munca. 

      La o analiza directa, acest laptop este unul ideal in cazul in care iti doresti un dispozitiv de  editare video, utilizare browsing, ceva editare foto, pentru mail-uri si pentru munca clasica de birou de zi de zi. In nici un caz nu il recomand pentru gaming, dar asta nu inseamna ca nu va duce cu succes versiuni mai vechi de jocuri, pe care sa le scoti din arhiva personala. 

      Mi-a placut foarte mult acest design, impus de materialele de calitate ce intra in constructia sa, mai exact un plastic foarte bine finisat, are o grosime de numai 22 mm si o greutate de 1.39 Kg. Va fi un avantaj sa ai un astfel de laptop in cazul in care esti obisnuit cu deplasarile, cei 1.39 Kg trecand aproape neobservati intr-un rucsac de spate.

Calitate ecran Laptop Myria MY8306

     Tastatura ergonomica ofera o experienta de lucru extraordinata, aceasta fiind diferentiata de a alotor modele prin cursa scurta pe care o executa fiecare atingere de taste, sunetul tastelor este inexistent iar spatierea ofera o distanta optima pentru a scrie de fiecare data corect. Contrastul butoanelor, negru pe suprafata argintie deschisa, te va ajuta sa fixezi cu privirea locatia exacta, a fiecarui buton in parte.

     Ecranul IPS de 14.1 inchi ofera suport anti-stralucire ecranului in situatii de luminozitate (anti-Glare) si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli. Unghiul de vizualizare este unul destul de larg oferind astfel un nivel de detalii destul de bun raportat la rezolutie. Calitatea imaginilor este una exceptionala, culorile sunt bine definite sub aspectul intensitatii si contrastului. Calitatea imaginilor este una foarte buna, iar aici un factor important este si prezenta panel-ului IPS care da viata culorilor prin intensitatea, luminozitate si contrast cat cuprinde.

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu doua nuclee fizice Intel Celeron i3 N3350 tactat la o frecventa de 2.4 Ghz, are o memorie RAM de 4 Gb (DDR3 ~ 1600 Mhz) iar spatiul de stocare este reprezentat de un eMMC de 32 Gb. Timpul de incarcare al sistemului de operare este de ordinul secundelor, sistem de operare care vine inclus in pachet, Windows 10, care este disponibil preinstalat pe laptop.

      Placa video integrata este integrata pe placa de baza, aceasta oferind suport grafic in ceea ce priveste aplicatiile consumatoare de resurse video. Nu poti avea pretentii ca la un laptop gaming, dar se va descurca decent in cazul filmelor rulate in format HD/Full HD sau a jocurilor de generatie trecuta. Lipsa unei placi video dedicate poate insemna si un avantaj in cazul in care iti doresti o autonomie mai mare la baterie, aceasta fiind un consumator destul de important la nivelul oricarei configuratii de lucru. Dealtfel autonomia in cazul laptopului Myria ajunge pana la 8 ore. 

      Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0 si alta USB 2.0, iesire HDMI, iesire audio, cititor card-uri. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web 0.3 MP cu microfon integrat, utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype. Placa de retea suporta o viteza in internet de pana la 100 Mb iar performanta wireless este de 3 ori mai buna decat la modelele anterioare, gratie tehnologiei 802.11 ac.

 

Recomandare:

 

       Laptopul MYRIA MY8306 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret actualizat