Aparat sudura cu ventilator Steinhaus Start PRO-EW140P pret si specificatii tehnice

Last updated on ianuarie 21st, 2021 at 09:30 pm

      Pentru imbinarea materialului metalic, ai nevoie de un aparat care sa realizeze o sudura perfecta folosind o serie de electrolizi ca suport de imbinare la temperatura ridicata. Procesul de sudare presupune unirea a două obiecte, din materiale metalice sau termoplastice, utilizand caldura sau presiunea. Daca imbinarea este realizata in urma schimbarii de faza a materialului, procesul se numește sudare prin topire.

      Steinhaus Start PRO-EW140P este un aparat destul de voluminos, cantareste 15 Kg iar pentru a fi mutat dintr-o locatie in alte trebuie sa ai parte de o conditie fizica mai buna sau de ce nu de ajutor. Aparatul are o lungime de 400 mm, latime 320 mm si o adancime de 420 mm. Materialele de construtie ii confera acestuia o constructie solida, peste care se asterne culoarea rosie in nuanta aprinsa. 

      Steinhaus Start PRO-EW140P este un aparat de sudura in curent alternativ, portabil, cu protectie termostatica, pentru sudarea cu electrozi inveliti rutilici prin procedeul MMA cu posibilitate de reglare continua a curentului de sudura. Este un aparat pe care il poti utiliza ocazional, nu este construit in scop industrial, dar atat cat va reusi, ofera o sudura strasnica la fiecare folosire. Aici depinde si de tipul de electrolizi foositi, unii de calitate vor asigura o sudura iminenta, mai ales ca temperatura rezultata este adusa la limita optima in doar cateva secunde. Alimentarea este realizata la reteaua de curent proprie, nu este nevoie de duza speciala, dar chiar si asa daca ai posibilitatea ar fi mult mai convenabil sa oferi o alimentare independenta la retea de cea la care se conecteaza celelalte aparate din gospodaria ta pentru a evita astfel intreruperile de tensiune de orice fel. 

       Cum spuneam alimentarea se face la 230 V, curentul maxim furnizat de sudura fiind de aproximativ 140 A. Intensitatea curentului poate fi reglata de utilizator in marja de 20 -140 A. Puterea absorbita este de 7.4 kVA cu o tensiune in gol de 48 V. Procesul de sudare nu necesita o incalzire anterioara a materialelor, un tip anume de material, duritate diferentiala, aparatul fiind capabil sa nu faca astfel de diferente in ceea ce priveste procesul de sudura. Clasa de izolatie in care este incadrat acest aparat este H in timp ce clasa de protectie raspunde corespunzator standardului IP 21. Cablul de alimentare are lungimea de 2 metri, este suficient de lung pentru a oferi manevrabilitate, in timp ce cablul pentru clestii de masa masoara in lungime 1.5 metri. Kit-ul de accesorii include toate elementele necesare inceperii lucrului indata ce primesti aparatul fara a mai fi nevoie de alte lucruri aditionale astfel:

– Cablu de 2 metri cu suport pentru electrozi;
– Cablu de 1,5 metri cu cleste pentru masa;

– Masca de sudura cu sticla sudura;
– Perie cu ciocanel pentru zgura;

       Alte caracteristici constructive care vor fi de ajutor impreuna cu aparatul de sudura Steinhaus PRO-EW140P sunt urmatoarele: protectia termostatica – opreste functionarea sa in cazul depasirii nivelului optim al temperaturii, lampa de control care se aprinde in caz de supraincalzire, ventilatorul intern utilizat pentru racire si manetul pozitionat in partea de sus pentru a ajuta la transportarea sa. Tot pentru a usura transportul, aparatul vine dotat si cu un set de roti disponibile doar pe una din partile sale laterale. Pachetul comandat include pe langa aparatul in sine si o masca de mana din material plastic si o perie cu ciocanel pentru zgura.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

       Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Aparat sudura cu ventilator Steinhaus Start, PRO-EW140P, 140A, 230V, Electrod 1.6-3.2mm, 15kg, Accesorii incluse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>