Televizor LED Star-Light 40DM5600 – performante tehnice atractive

      Nu putem spune cu certitudine care este cel mai bun televizor disponibil in piata dar daca vrei sa achizitionezi cat de curand un model care sa puna accentul pe calitatea imaginii fara alte functii suplimentare referitor le interfata smart, sa aiba o diagonala decenta de minim 100 cm si sa coste mai putin, Star-Light 40DM5600 este o alegere ideala. Chiar si faptul ca acest model este produs la noi in tara are un impact consistent asupra pretului, nefiind nevoie sa se plateasca taxe suplimentare pentru distribuitori, sau alte taxe vamale si publicitate, modelul de fata fiind marca exclusivista vandut doar in magazinul online eMag. Al doilea aspect pe care l-am urmarit in alegerea acestui model a fost rezolutia, Full HD fiind un standard excelent avand in vedere calitatea de transmisie locala prin cablu (HD in cazul posturilor digitale si SD), calitatea imaginii fiind compensata excelent prin culoare, luminozitate si cel mai important claritate. 

    Impactul vizual este unul excelent daca e sa il privim din perspectiva designului, ramele subtiri ce inconjoara ecranul fiind atent realizate si imbinate aspectos astfel incat sa iti dea senzatia ca ai in fata un televizor mult mai scump. Cele doua picioruse pozitionate simetric ofera acestuia o stabilitate buna indiferent de suprafata pe care il vei pozitiona. Design-ul este unul modern, construit din materiale de buna calitate, acesta se poate compara fara probleme chiar si cu un TV de la Samsung sau orice alt producator de top. Este si foarte subtire, grosimea acestuia nu depaseste 8 centimetri. Poate fi folosit cu suportul original sau il puteti fixa pe perete cu ajutorul unui suport compatibil VESA – acesta se cumpara separat. Controlul de la distanta este intermediat facil de catre telecomanda din dotare, cu raza de actiune de pana la 8 metri.    

     Display-ul de 100 cm Ultra Slim suporta o rezolutie Full HD pixeli cu un contrast nativ 5000:1 si o luminozitate de 220 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic de aproximativ 8 ms, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade). Rata de refresh a imaginilor permite receptia in detaliu a tuturor imaginilor transmise, fara sa pierzi astfel nimic din emisiunile preferate.

      Sunetul clar, putrnic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 8 W). Iesirea audio integrata iti va permite sa faci pe viitor un upgrade, prin achizitia unui sistem audio dedicat.

      Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD. Printre functii intalnim: teletext, sleep timer (inchidere cu temporizare), iar daca crezi ca nu te descurci are si un manual de utilizare in limba romana.

      Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin intermediul a 3 porturi HDMI, 1 port USB, intrare PC si slotul CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 6.4 Kg si are o putere consmata de 65 W. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Televizor LED Star-Light, 100 cm, 40DM5600, Full HD

Televizor LED Star-Light, 100 cm, 40DM5600, Full HD