Emag Stock Busters 22-24 august: Reduceri de pana la 50 %

      Istoria se repeta in fiecare sezon, de data aceasta intre 22-24 august eMag ofera reduceri consistente la produsele din catalogul „Stock Busters” unde vor fi incluse pana la 50.000 de itemi. Oferta va fi una generoasa dar cine isi doreste sa prinda preturile cele mai bune, cu siguranta se va trezi maine dimineata la 7 sa vada care vor fi cele mai bune deal-uri din catalogul online.

      Avand in vedere ca acest eveniment e un fel de reducere de stocuri, multe din oferte vor avea pretul destul de taiat, iar aici vor fi incluse fie produse de top care au avut un pret mare la lansare fie produse care nu au avut mare cautare pe piata. Daca esti amator de chilipiruri, poti arunca de pe acum cate un ochi pe fiecare categorie de produse, e important sa ai planul gata stabilit din timp pentru ca maine dimineata sa nu pierzi vremea uitandu-te aiurea. Oferte bune vor fi la urmatoarele categorii de produse: 

        Reduceri la telefoane mobile

        Reduceri la laptopuri si tablete

        Reduceri la electronice mici si mari

        Reduceri la articole vestimentare si incaltaminte sport

    Un alt secret bine stiut in aceste zile de reduceri este sa verifici sectiunea produse resigilate, unde stim ca de multe ori pot aparea reduceri suplimentare la preturile afisate in mod curent. Nu de multe ori s-au strecurat erori de pret sau au existant discount-uri mai mari decat in mod obisnuit, asa ca sfatul meu e sa nu o ratezi: Vezi reducerile resigilatelor